«Πανστρατιά» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για Λοβέρδο!

Πρωτοφανής κινητοποίηση Πειραιώς και Κουμουνδούρου για να εκλεγεί ο υπόδικος!

Must Read

Το διπλό σχέδιο εμπλοκής στις εσωκομματικές εκλογές του ΚινΑλ στο οποίο έχω αναφερθεί εδώ και εβδομάδες, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μόνο που πλέον δεν είναι κρυφό.

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣυΡιζΑ, θα παίξουν τα ρέστα τους ώστε στην προεδρία του ΚινΑλ να εκλεγεί ο υπόδικος Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλάμε για μία κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση, αφού ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοια εξόφθαλμη εμπλοκή σε εσωκομματικές διαδικασίες, με σκοπό την αλλοίωση της φυσιογνωμίας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.

Την Πειραιώς την βολεύει η εκλογή Λοβέρδου, διότι θεωρούν πως το ΠΑΣΟΚ με τον Λοβέρδο θα αποτελέσει έναν πολύτιμο κοινοβουλευτικό εταίρο. Από κοντά και ολόκληρο το σύστημα Novartis το οποίο παίζει το τελευταίο του χαρτί, θέλοντας να «μεταμορφώσει» τον Λοβέρδο από υπόδικο πρώην υπουργό σε πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος.

Αυτό όμως που δεν έχει γίνει αντιληπτό, είναι η μεγάλη κινητοποίηση του ΣυΡιζΑ που θα παίξει τα ρέστα του προκειμένου στο Κίνημα Αλλαγής να εκλεγεί ο Λοβέρδος. Είναι όντως μία σπάνια στιγμή που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κινείται με σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό, αφού κατάφεραν να αντιληφθούν πως η εκλογή του υπόδικού για το μεγάλο σκάνδαλο στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, θα επιφέρει διαλυτικές τάσεις με στελέχη και ψηφοφόρους να κατευθύνονται στον ΣυΡιζΑ. Ενώ παράλληλα η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος θα φθίνει, ενώ ό,τι ποσοστό κι αν πάρει, δεν θα προκαλέσει φθορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι έρευνες της Κουμουνδούρου έχουν δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ με τον Λοβέρδο θα απευθυνθεί στην ίδια εκλογική βάση με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη! Αυτό σημαίνει ότι ο ΣυΡιζΑ δεν θα έχει καμία φθορά στα ποσοστά του, αντίθετα αυτά θα αυξηθούν από τους εξοργισμένους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους που δεν πρόκειται να συνταχθούν με έναν άνθρωπο όποιος ετοίμαζε τροπολογίες μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, τις οποίες κατέθετε ως ΚΙΝΑΛ, χωρίς να το γνωρίζει η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος με δημόσιες δηλώσεις του ανοίγει τις πόρτες στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων με υπερηφάνεια, αφού γνώριζε πως όλοι οι «εγκάθετοι» θα έρθουν για να τον ψηφίσουν! Προκαλώντας φυσικά την οργή τόσο του Νίκου Ανδρουλάκη όσο και του Γιώργου Παπανδρέου που βλέπουν, την μεγαλύτερη αλλοίωση εσωκομματικού αποτελέσματος στην ιστορία της μεταπολίτευσης, αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν!

Αλλά και οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής εξοργίζονται, βλέποντας έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να μαζέψει πάνω από 10 άτομα σε συγκέντρωση, να εμφανίζεται ως φαβορί στις δημοσκοπήσεις για την προεδρική εκλογή…

Αυτό όμως ενδέχεται να αλλάξει, διότι όπως σας αποκάλυψα, υπάρχει πλέον διάχυτη η σκέψη για ανακοίνωση των ονομάτων όσων προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν στην εσωκομματική διαδικασία. Πράγμα που θα βάλει (μερικώς) φρένο στα σχέδια Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ για την αλλοίωση των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Χιλιάδες ψηφοφόροι Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ θα παίξουν τα ρέστα τους για να εκλέξουν τον Λοβέρδο!

Ειδικά μετά την αυριανή δημοσκόπηση – βόμβα που δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα και δείχνει ακριβώς αυτό που σας περιγράφω εδώ και εβδομάδες, ότι δηλαδή χιλιάδες εγκάθετοι ψηφοφόροι από Ν.Δ. και ΣυΡιζΑ ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες του ΚινΑλ για να ψηφίσουν Ανδρέα Λοβέρδο, ίσως οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This