Η εφημερίδα «Δημοκρατία» έσωσε πάλι την τιμή της πατρίδας…

Μια ανυπόληπτη κυβέρνηση ρισκάρει την υπόληψη της Ελλάδας…

Must Read

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με το σκάνδαλο των μοριακών διαγνωστικών ελέγχων PCR, που μετατράπηκε σε διπλωματικό επεισόδιο με την αδελφή μας Κύπρο, αποτελούν άλλη μία μεγάλη δικαίωση της εφημερίδας «δημοκρατία» που πάλι έσωσε την τιμή της πατρίδας.

Η «δημοκρατία» ανέδειξε το θέμα στην ορθή του διάσταση αποκαλύπτοντας το πανηγύρι αισχροκέρδειας που γίνεται στις πλάτες των Ελλήνων εδώ και δύο χρόνια. Ο υπουργός ανάπτυξης για άλλη μια φορά, με προφανή δόλο, βγήκε και εξαπάτησε Ελλάδα και Κύπρο προκειμένου να απαντήσει στην εφημερίδα, που όμως αποδείχτηκε περίτρανα πως έλεγε την αλήθεια.

Ο υπουργός ανάπτυξης έχει μάθει στην απόλυτη ασυλία που του παρέχει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα εξουσίας. Νόμιζε πως για άλλη μια φορά θα προσπαθούσε να αποδομήσει την αποκάλυψη της συγκεκριμένης εφημερίδας, χωρίς να έχει καμία συνέπεια. Δυστυχώς για αυτόν, η εφημερίδα είχε κάνει εξαιρετικό ρεπορτάζ στην Κύπρο, οπότε τα στοιχεία που παρουσίασε ήταν απολύτως αληθή και ακριβή.

Επειδή η Κύπρος είναι σοβαρό κράτος και διαθέτει μία εξαιρετικά δραστήρια και έντιμη αντιπρόεδρο στον ΟΑΣΕ, αλλά και έναν όπως αποδεικνύεται γενικό ελεγκτή ο οποίος τιμά τον ρόλο του, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να διασυρθεί διεθνώς.

Αυτό διότι η αντιπρόεδρος του ΟΑΣΕ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο γενικός ελεγκτής  Οδυσσέας Μιχαηλίδης δικαίωσαν πλήρως την εφημερίδα, γκρεμίζοντας τα ψεύδη του υπουργού ανάπτυξης. Όταν η αντιπρόεδρος του ΟΑΣΕ σε παρουσιάζει σαν «τσαρλατάνο» πάντως, παραιτείσαι. Αντίστοιχα, εάν δεν παραιτηθείς, οφείλει να σε αποπέμψει ο πολιτικός σου προϊστάμενος.

Όταν όμως μία κυβέρνηση εξακολουθεί να κρατάει έναν υπουργό που πλέον αντιμετωπίζεται διεθνώς ως «κλόουν», τότε παύει να είναι κυβέρνηση και μετατρέπεται σε τσίρκο.

Όσον αφορά την εφημερίδα «δημοκρατία», είναι η πολλοστή φορά που σώζει την τιμή της πατρίδας.

Από την οφειλόμενη απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον αγώνα της για την εξάρθρωση της συμμορίας Novartis, της λίστας Λαγκάρντ και άλλες  εμβληματικές παρεμβάσεις με γνώμωνα την υπεράσπιση του δημοσίου και του εθνικού συμφέροντος, καθίσταται από τα λίγα ΜΜΕ που παραμένουν όρθια σε ένα άθλιο τοπίο που παραπέμπει σε Κολομβία. Με την μοναδική διαφορά, ότι η Κολομβία δεν συνορεύει με την Τουρκία και ο Εσκομπάρ δεν ελεγχόταν από τους Τούρκους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This