Αντώνης Σαμαράς: Ανήσυχος ο μέγας ευεργέτης των Αλβανών μαχαιροβγαλτών και των Σκοπιανών εθνικιστών

Must Read

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μία ενδιαφέρουσα πολιτική προσωπικότητα, από αυτές που κάποια στιγμή θα απασχολήσουν διεθνείς αναλυτές, ως παγκόσμιο παράδειγμα αντοχής σε μακροχρόνιο πολιτικό αυτοδιασυρμό.

Δεν πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα πολιτικού σε Ανατολή και Δύση, ο οποίος να αυτοδιαψεύδεται, να αυτοαναιρείται και να αυτοεξευτελίζεται με την ευκολία που το κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και έπειτα να παριστάνει ότι «δεν συμβαίνει τίποτα».

Σίγουρα όμως δεν υπάρχει άλλος πολιτικός στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο οποίος να επανέρχεται ως «υπερασπιστής αξιών» τις οποίες ο ίδιος έχει ήδη απεμπολήσει.

Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τις πύλες της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα, ανοίγοντας τα σύνορα με την Αλβανία και επιφέροντας την μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού στην ιστορία του νεωτέρου Ελληνικού κράτους!

Διότι, όλες οι ανησυχητικές εικόνες με «Έλληνες» στρατιώτες να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό φορώντας το εθνόσημο και να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες σε φασιστικές ιστοσελίδες της Αλβανίας, είναι αποκλειστική «επιτυχία» του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Σαμαράς που έχει το θράσος τα τελευταία χρόνια να εμφανίζεται ως πολέμιος των λαθρομεταναστών, είναι αυτός που επέτρεψε στον Αλβανό Αλία να ανοίξει τις φυλακές και να στείλει ορδές βιαστών, δολοφόνων και κακούργων στο ελληνικό έδαφος. Με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να ζούμε τις ολέθριες επιπτώσεις των ενεργειών του.

 

Για την ακρίβεια, στο Λαζαράτι, στην Τροπόγια και τις άλλες κοιτίδες αλβανών μαφιόζων, θα έπρεπε ήδη να έχει ανεγερθεί ο ανδριάντας του μεγάλου ευεργέτη τους, Αντώνη Σαμαρά, βς ελάχιστος φόρος τιμής για τα δισεκατομμύρια που έχουν αποκομίσει από εγκληματικές ενέργειες στην Ελλάδα

 

Αντώνης Σαμαράς: Ο μέγας ευεργέτης των Σκοπιανών

 

Εκεί όμως που ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε την τιτάνια μάχη, ήταν η αναγνώριση του κρατιδίου της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ως «Μακεδονία». Ο Αντώνης Σαμαράς ως υπουργός εξωτερικών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν αυτός που ευθύνεται για τη μη εκπροσώπηση της Ελλάδας από την περιβόητη συνεδρίαση της επιτροπής Μπαντεντέρ, που θα ενέκρινε ή όχι την αναγνωριση του κρατιδίου των Σκοπίων.

 

Ενέργεια την οποία καταδίκασαν τρεις επίτιμοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας! Γιώργος Ράλλης, Μιλτιάδης Έβερτ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που μάλιστα απολογήθηκε από το βήμα της Βουλής!

Επί υπουργίας Αντώνη Σαμαρά η ΕΟΚ αναγνώρισε τα Σκόπια ως σκέτο «Μακεδονία»

«δεν υπάρχει προηγούμενο Υπουργοί Εξωτερικών ή Πρωθυπουργοί οποιασδήποτε ελληνικής κυβερνήσεως να απεμπόλησαν το δικαίωμα της χώρας να διορίσει εκπρόσωπό της σε διεθνή οργανισμό, όταν επρόκειτο να συζητηθεί σ’ αυτόν εθνικό μας θέμα», έγραψε ο Ράλλης στο βιβλίο του για το θέμα.

 

Με αποτέλεσμα, το συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων να εκδώσει φαρδιά – πλατιά την απόφαση της 2ας Δεκεμβρίου 1991, αναφέροντας τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Επί υπουργίας Αντώνη Σαμαρά, η ΕΟΚ αναγνώρισε τα Σκόπια ως σκέτο «Μακεδονία»…

 

Τι έκανε λοιπόν τότε ο Αντώνης Σαμαράς για να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες απέναντι στο έθνος; Μεταμορφώθηκε σε αντάρτη «Μακεδονομάχο»! Με αποτέλεσμα την γνωστή του αποστασία και την ανατροπή της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος στο μεσοδιάστημα είχε διαπραγματευτεί και συμφωνήσει με τον Γκλιγκόροφ το όνομα «Σλαβομακεδονία».

 

Η συνέχεια είναι γνωστή. Με την πλάτη του Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα έπεσε στα νύχια του καθεστώτος Σημίτη, ο οποίος όχι μόνο στήριξε την ενδιάμεση συμφωνία,  όπου η Ελλάδα αποδέχθηκε το «Μακεδονία» ως συνθετικό του ονόματος των Σκοπίων, αλλά άνοιξε την κερκόπορτα στο Αιγαίο για την Τουρκία!

 

Ο Αντώνης Σαμαράς όμως δεν το έβαλε κάτω. Ξαναφόρεσε την προβιά του «μακεδονομάχου»  προεκλογικά για να καταδικάσει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Την ίδια στιγμή που είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Novartis, ο Αντώνης Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε το «ουρανοκατέβατο δώρο» του Κοτζιά, παίζοντας ευχάριστα μαζί του το δίπολο «εγώ είμαι πιο πατριώτης»!

 

Ο άνθρωπος λοιπόν που θα έπρεπε να απολογείται για τις τεράστιες πολιτικές του ευθύνες αναφορικά με το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης που έγινε επί των ημερών της κυβέρνησης του, μεταμορφώθηκε σε Μακεδονομάχο εκμεταλλευόμενος το ανέλπιστο δώρο του ΣυΡιζΑ. Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την φαρμακευτική για τις ατασθαλίες της στην Ελλάδα του Σαμαρά!

 

Ο προεκλογικά «μακεδονομάχος» λοιπόν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετάξει πάλι την προβιά, και να στηρίζει με ψήφο εμπιστοσύνης μία κυβέρνηση η οποία επισήμως χαρακτήριζε πλέον την συμφωνία των Πρεσπών, ως ιστορική συμφωνία!

 

Πως θα μπορούσε άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς να αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης του από μία κυβέρνηση που τον μετέτρεψε από πολιτικά υπεύθυνο του σκανδάλου, αφού έγινε επί της κυβερνήσεως του, σε «θύμα σκευωρίας»! Τι είναι άλλωστε η Μακεδονία μπροστά στο στρίβειν δια της «σκευωρίας»…

 

Από «Μακεδονομάχος», κορωνομάχος…

 

Εχθές λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς βρήκε την ευκαιρία να φορέσει πάλι την στολή του πολέμου. Όχι φυσικά ως «μακεδονομάχος» ή ως πολέμιος της «παράνομης μετανάστευσης». Οι στολές αυτές αποδείχτηκαν ρόμπες που πλέον δεν κουμπώνονται ούτε με ιμάντες ζουρλομανδύα. Διότι εκτός της «ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών», η κυβέρνηση που στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτή που μετέτρεψε την πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Ομονοίας και την πλατεία Μοναστηρακίου σε Ισλαμαμπάντ με πακιστανικές σημαίες να ανεμίζουν ακόμα και έξω από το ναό της δημοκρατίας, που επιμένει να στεγάζει πολιτικούς σαν τον Αντώνη Σαμαρά.

 

Αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας φορούσε την στολή του «Κορωνομάχου» για να εξαπολύσει μία ανοίκεια επίθεση στον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, προκειμένου να …διαψεύσει πληροφορίες ότι επρόκειτο να λάβει θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων!

 

Μιλάμε για μία πρωτοφανή επίθεση σε έναν εκδότη, για ένα άσχετο θέμα, διότι ο Γ.  Φιλιππάκης ούτε ιατρικό ρεπορτάζ κάνει, ούτε αρνητής των μονοκλωνικών αντισωμάτων είναι, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που μάτωνε τα χέρια του με ενθουσιασμό όταν ο προϊστάμενος του, Κυριάκος Μητσοτάκης, «αρνείτο» ακόμα και την χρησιμότητα των ΜΕΘ μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής!

 

Ένιωσε λοιπόν την ανάγκη ο Αντώνης Σαμαράς να διατυμπανίσει ότι είναι καλά, μέσω μίας ακατάληπτης φαινομενικά επίθεσης στον Γιάννη Φιλιππάκη, που φυσικά ουδεμία σχέση είχε με τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

 

Οι ενέργειες του Αντώνη Σαμαρά όμως όπως έχει αποδειχθεί, μπορεί να μοιάζουν ακατανόητες, ανερμάτιστες, ακατάληπτες, μαρτυρούν όμως την μεγάλη ανησυχία που τον διακατέχει.

 

Διότι το μόνο κοινό στοιχείο που έχει με τον εκδότη, είναι η περιβόητη υπόθεση της «σκευωρίας Novartis» η οποία ήδη καταρρέει αφού οι περισσότεροι «μάρτυρες κατηγορίας» αδυνατούν να εισφέρουν οποιοδήποτε στοιχείο που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς Σαμαρά.

 

Γι’ αυτό και έχουν γαντζωθεί επάνω στον συνεταίρο του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο «ανακάλυψαν» από το πουθενά, μήπως και στήσουν ένα εναλλακτικό κατηγορητήριο, αφού το μύθευμα της σκευωρίας κατέρρευσε.

 

Και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος ανησυχίας τόσο για τον Αντώνη Σαμαρά όσο και για όσους επιχείρησαν να μετατρέψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο σε σκευωρία και να μετατρέψουν τους πολιτικούς και ποινικούς αυτουργούς σε «θύματα».

 

Περαστικά λοιπόν στον Αντώνη Σαμαρά, είθε να αποδειχτεί καλύτερος «κορωνομάχος» από ότι «μακεδονομάχος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This