Σε ανοιχτή γραμμή ο Γεραπετρίτης με τον Φουρθιώτη, τον ενημέρωνε για νομοσχέδια που τον αφορούσαν

Υπουργικοί διάλογοι στην διάθεση του υπόδικου παρουσιαστή

Must Read

Το νέο χτύπημα του υπόδικού παρουσιαστή είναι το πλέον συντριπτικό για τον υπουργό επικρατείας. Δεν έχει καταγραφεί προηγούμενο στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους, όπου υπουργός δίνει πληροφορίες σε ενδιαφερόμενο, ο οποίος μάλιστα ήταν υπόδικος για κακούργημα εκείνη την εποχή, για την πορεία νομοσχεδίου, αλλά και για διαλόγους μεταξύ υπουργών της κυβέρνησης αναφορικά με το ίδιο θέμα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στη δημοσιότητα SMS που του απέστειλε ο υπουργός επικρατείας, αναφορικά με την ψήφιση νομοσχεδίου που τον αφορούσε.

Το SMS Γεραπετρίτη που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο συγκεκριμένο μήνυμα ο υπουργός επικρατείας απολογείται στον υπόδικο παρουσιαστή, προφανώς επειδή άργησε να το απαντήσει. Στην συνέχεια όμως του αναφέρει επικοινωνίες που είχε με κορυφαίους υπουργούς. Τον κύριο Λιβάνιο, τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Πέτσα. Που όπως προκύπτει τουλάχιστον για τους δύο τελευταίους, είχαν «δεσμευτεί» για κάποια πράγματα. Σε ποιον άραγε;

Στην συνέχεια ο υπουργός επικρατείας αναφέρει ότι στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παραγραφή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασής η οποία θα «βελτιωθεί». Θα υπήρχε μάλιστα, και νέα νομοθετική πρωτοβουλία που θα αφορούσε τους Περιφερειακούς σταθμούς, σαν αυτόν στον οποίο έκανε εκπομπή ο Μένιος Φουρθιώτης.

Έπειτα και από αυτή την αποκάλυψη, άπαξ και ο κύριος Γεραπετρίτης δεν υποβάλει την παραίτησή του, η παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θεωρείται επιβεβλημένη.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο υπουργός επικρατείας εξαπάτησε το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ισχυριζόμενος ότι δεν διατηρεί σχέση με όποιονδήποτε δημοσιογράφο, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον κ. Φουρθιώτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This