Η Νίνα Χρούστσεβα είπε αυτό που δεν τόλμησε να πει ο Κυριάκος στην Καμάλα

Γιατί η Δύση ασχολείται με τον Πούτιν και όχι με τον Ερντογάν

Must Read

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος ήταν απογοητευτικός. Θα ήταν βέβαια γοητευτικός εάν ήταν πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ή της Μάλτας. Διότι εκτός από την Καμάλα Χάρις θα είχε γοητεύσει και τον λαό του με την γοητευτική «ανεμελιά» του απέναντι στον τουρκικό κίνδυνο.

Δυστυχώς ο Κυριάκος εμφανίστηκε πάλι ως πελάτης εξοπλιστικών, με την διαφορά ότι την ευχάριστη διάθεση που δείχνει και την προθυμία του να αγοράσει, την επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το ελληνικό κράτος επιδότησε με δεκάδες εκατομμύρια την εταιρεία του συζύγου της Ούρσουλας, προκειμένου ο Κυριάκος να χαίρει ασυλίας από την Κομισιόν.

Για να μην μακρηγορώ, αυτά που θα έπρεπε να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, τα είπε η εγγονή του Νικήτα Χρουστσόφ, στον Παύλο Παπαδόπουλο σε μία εξαιρετική συνέντευξη της στην Καθημερινή.

Η Νίνα Χρούστσεβα λοιπόν, η οποία είναι ακαδημαϊκός και ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, τόλμησε να πει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει σημαία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους τελευταίους μήνες λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.

«Γιατί η Δύση ασχολείται με τον Πούτιν και όχι με τον Ερντογάν»;

Εάν λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την παραμικρή συναίσθηση της έννοιας του εθνικού συμφέροντος, θα απαιτούσε διπλάσιες κυρώσεις στην Τουρκία, προκειμένου να συνηγορήσει σε όποιες κυρώσεις έναντι της Ρωσίας για την Ουκρανία.

Διότι απλούστατα η τουρκική απειλή είναι υπαρκτή και επίσημη. Όπως το ανέλυσε εξαιρετικά ο Νίκος Δένδιας, ακολουθώντας την νομική τεκμηρίωση του Προκόπη Παυλόπουλου αναφορικά με το Casus Belli.

Επιπλέον, διότι η Ελλάδα σε αντίθεση με την Ουκρανία, είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Και τέλος, επειδή τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι μέλη της ΕΕ και μάλιστα του σκληρού πυρήνα αυτής, της ευρωζώνης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This