Ράγισε η καρδιά των Ελλήνων με την αχαριστία στον Στέλιο Πέτσα

Δυστυχώς, η έννοια «ευγνωμοσύνη» είναι άγνωστη στην Ελλάδα

Must Read

Είμαστε αγνώμονες ως λαός. Και αυτό είναι ένα από τα βασικά ελαττώματα μας. Αυτό φάνηκε περίτρανα για άλλη μια φορά σήμερα με την επίθεση που δέχτηκε ο Στέλιος Πέτσας στο Twitter, με ανάρτηση «κομμένου» βίντεο όπως ο ίδιος κατήγγειλε, από την παρουσία του στον Σκάι.

Χρήστης του Twitter συγκεκριμένα, ανάρτησε απόσπασμα από την παρέμβαση του υπουργού στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, από το οποίο προέκυπτε ότι ο Στέλιος Πέτσας δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα έχουμε επάρκεια και καυσίμων και φυσικού αερίου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Έκπληκτη λοιπόν οι χιλιάδες χρήστες του Twitter, είδαν τον ίδιο τον υπουργό να απαντά, διαψεύδοντας την συγκεκριμένη ανάρτηση!

Είμαστε παλιολαός. Έπειτα από τόσα εκατομμύρια που μοίρασε ο κύριος Πέτσας σε κάθε καρυδιάς καρύδι, δεν βρέθηκε ένας από όσους τα τσέπωσαν να βγει να απαντήσει στο Twitter; Ούτε ένας; Και εντάξει, για τον Μένιο να το καταλάβω. Είναι στη φυλακή ο άνθρωπος, σιγά μην ασχολείται με το Twitter. Οι υπόλοιποι όμως;

Μια λίστα σαν περσικό χαλί και δεν βρέθηκε ένας με τσίπα να υπερασπίσει τον υπουργό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This