Ζητούν το κεφάλι του Κατρίνη για να «στηρίξουν» Ανδρουλάκη!

Θέλουν να επαναφέρουν τον νέο πρόεδρο, στη «γραμμή»

Must Read

Το πολιτικό μπούλινγκ που δέχεται ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης από το «σύστημα», εξηγεί εν πολλοίς την αιφνίδια απώλεια στήριξης του κινήματος από τα συστημικά ΜΜΕ.

Όχι βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέσα είχαν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Αντίθετα, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να εκλεγεί στην προεδρία του κινήματος ο «δικός τους» Ανδρέας Λοβέρδος. Έπειτα, κατά την προσφιλή τους τακτική προσφέρθηκαν να ενισχύσουν τον νέο πρόεδρο, προκειμένου να τον έχουν «εύκαιρο» σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία διάσταση πολιτικών απόψεων μεταξύ του συστήματος και του νέου προέδρου, ο οποίος για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τον Κατρίνη.

Τα χτυπήματα του συστήματος λοιπόν στον Μιχάλη Κατρίνη, δεν αφορούν τον ίδιο και τις απόψεις του, αλλά είναι τροχιοδεικτικές βολές κατά του ίδιου του Ανδρουλάκη για να τον επαναφέρουν στην τάξη. Για παράδειγμα, εάν ο Μιχάλης Κατρίνης αρχίσει να εισηγείται τροπολογίες σε σύμπνοια π.χ. με τον Θάνο Πλεύρη, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος πίσω από την πλάτη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, σίγουρα κάποια χτυπήματα κάτω από την μέση που δέχεται, θα έπαυαν άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This