Σοκ από την αποκάλυψη Πρετεντέρη ότι υπάρχουν Έλληνες που «δίνουν τον ποπό τους»

Η εμπειρία του γνωστού δημοσιογράφου προσδίδει στο άρθρο ανησυχητική αξιοπιστία

Must Read

Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Αυτή η πολυετής εμπειρία του στην έρευνα, καθιστά το συγκεκριμένο άρθρο – αποκάλυψη, εξέχουσας σημασίας.

Όταν ένας άνθρωπος με την δημοσιογραφική εμπειρία του Γιάννη Πρετεντέρη αποκαλύπτει ότι «υπάρχουν Έλληνες που δίνουν τον ποπό τους», τότε σίγουρα υπάρχουν Έλληνες που δίνουν τον ποπό τους.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, όταν συνειδητοποιούμε πως ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν αναφέρεται στις εν πολλοίς γνωστές περιπτώσεις δημοσιογράφων που δίνουν τον ποπό τους σε κάθε λογής λαμόγια. Όπως κάτι αρθρογράφοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσφέρουν απλόχερα την πένα τους στους απατεώνες της Novartis ή να γυμνάζουν τα οπίσθια τους σε περίτεχνες «κωλοτούμπες», δεχόμενοι αμοιβή από επιχειρηματίες που μέχρι πρότινος χαρακτήριζαν «εγκεφάλους σε εγκληματικές οργανώσεις».

Ο έμπειρος Γιάννης Πρετεντέρης ισχυρίζεται ότι υπάρχουν απόστρατοι αξιωματικοί που έχουν υιοθετήσει την προσφιλή συνήθεια πολλών δημοσιογράφων.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης χαρακτηρίζει «δωσίκωλους» συγκεκριμένους απόστρατους που όμως οι απόψεις τους ταυτίζονται -όπως ο ίδιος αποκαλύπτει- με την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Παραθέτει μάλιστα και τα συγκεκριμένα στοιχεία της δημοσκόπησης.

Συγκλονισμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης και από την συμπεριφορά του ελληνικού λαού

Εάν λοιπόν οι απόστρατοι που ταυτίζονται με το 65% του ελληνικού λαού, το κάνουν επειδή «δίνουν τον ποπό τους», σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγάλες πιθανότητες να επανεκλεγεί, καθώς ο αγώνας του για την αντιμετώπιση της ομοφοβίας, έχει αγγίξει την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν θα έπρεπε να στεναχωριέται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This