Έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού για τον Στέλιο Πέτσα

Αναμένονται εξελίξεις στον επόμενο ανασχηματισμό

Must Read

Ο κορυφαίος οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s, στην πρόσφατη ανάλυση της για την Ελλάδα, αναφέρεται εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις, γεγονός όχι και τόσο σύνηθες.

Η ανάλυση αυτή λοιπόν αποτελεί πραγματικό ράπισμα για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς αποκαλύπτει ότι οι επιλογές του αποδοκιμάζονται από την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με την ανάλυση, η κρίση στην Ουκρανία έχει πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις και ραγδαία πτώση των κυβερνητικών ποσοστών. Ο οίκος επικαλείται μάλιστα δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις πρώτες ημέρες της κρίσης στην Ουκρανία, οι οποίες έδειξαν ότι οι Έλληνες ανησυχούν κυρίως για τον πληθωρισμό. Όμως, η προσέγγιση της κυβέρνησης για παροχή στρατιωτικής στήριξης στην Ουκρανία, που ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου, αποδοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους ψηφοφόρους, Οι οποίοι μάλιστα διαβλέπουν και αποδυνάμωση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας από αυτή την ενέργεια.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων, τονίζει η Moody’s, απάντησαν ότι η απόφαση για διακοπή της ουδετερότητας και αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την Ελλάδα και την οικονομία της.

Όταν ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη έκθεση η οποία αποτελεί προσωπική μομφή στο έργο και τον αγώνα του, φέρεται να επικοινώνησε άμεσα με τον Στέλιο Πέτσα για να του ζητήσει εξηγήσεις. Είναι δυνατόν ο εμπνευστής της περιβόητης λίστας να μην έχει φροντίσει να συμπεριλάβει την Moody’s; Κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με άνοιγμα κερκόπορτας στο οχυρό του Μαξίμου!

Τις πληροφορίες ότι δίπλα στον πρωθυπουργό την συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν ο κύριος Άκης Σκέρτσος ο οποίος έτριβε τα χέρια του ψιθυρίζοντας «Στο έλεγα εγώ πολυχρονεμένε μου, ο Στέλιος δεν έκανε καλή δουλειά», δεν μπόρεσα να τις επιβεβαιώσω…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This