Ο Πέτσας μεταπήδησε στον Σαμαρά!

Τα παίζει όλα για την ασυλία!

Must Read

Μετεγγραφή αεροδρομίου για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και συνέπηξε συμμαχία με τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να έχει την στήριξη του σαμαρικού στρατοπέδου στην Ανατολική Αττική όπου θα είναι υποψήφιος βουλευτής!

Την ενημέρωση έκανε μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος Αντώνης στους συνεργάτες του για να ενημερώσουν και εκείνοι για τις αλλαγές. Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα το σαμαρικό στρατόπεδο στήριζε αναφανδόν τον Μάκη Βορίδη και δευτερευόντως την κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου (εκλέγεται πρώτη χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ στη Βουλή!) και τον Βασίλη Οικονόμου.

Τώρα δημιουργείται δίδυμο Βορίδη – Πέτσα στην Ανατολική Αττική, όπως και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Είναι μία σημαντική μετεγγραφή για τα δεδομένα της ΝΔ, καθώς δείχνει ότι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τον εγκαταλείπουν πολιτικά για να διασωθούν εκλογικά (η προσωπική σχέση παραμένει ισχυρή, λέει η πλευρά Πέτσα). Και αυτοί πλέον βλέπουν ότι αδυνατεί να στηρίξει τα στελέχη που τον στηρίζουν – πρακτικά η κατάσταση αυτή προδιαγράφει και την κακή τύχη της Σοφία Ζαχαράκη η οποία επίσης σχεδιάζει να κατέβει στην Ανατολική Αττική προσδοκώντας στην στήριξη Μητσοτάκη (και μόνο).

Παράλληλα είναι μία ενίσχυση για το στρατόπεδο Σαμαρά, που έως τώρα δεν είχε στα ραντάρ του τον Στ. Πέτσα.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί προσεκτικά ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος είναι από στους καλούς συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή. Ο Γ. Βλάχος, που χαίρει ευρύτερης αποδοχής και στη Βουλή και στην εκλογική του περιφέρεια, ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα είναι υποψήφιος ή θα αποχωρήσει καθώς είναι ήδη 22 χρόνια βουλευτής.

Επισημαίνεται ότι ο Στ. Πέτσας έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό την υποψηφιότητά του στην Ανατολική εκλογή. Αξιοποιεί την παρουσία του στο Υπουργείο Εσωτερικών για επαφές με τους δημάρχους και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, πάει σε κομματάρχες, επισκέπτεται σπίτια και ταβέρνες.

Αλλά και πάλι η ταύτισή του με τον τοξικό Μητσοτάκη του δημιουργούσε πολιτικό πρόβλημα. Έτσι ελπίζει ότι κατέφυγε σε απάνεμο λιμάνι…

Βέβαια η αποδοχή Σαμαρά στο υπόλοιπο Αττικής μπορεί να είναι μικρότερη από αυτή του Μητσοτάκη, αλλά στον πανικό του ο υπουργός της λίστας γαντζώνεται όπου βρει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This