Τελεσίγραφο των «Επικρατείας» για το ψηφοδέλτιο επικρατείας

Δεν θέλουν με τίποτα να είναι υποψήφιοι με σταυρό!

Must Read

Όσοι ισχυρίζονται ότι στο Μέγαρο Μαξίμου «δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα», κάνουν τεράστιο λάθος.

Η αλήθεια είναι ότι οι εντός του Μεγάρου Μαξίμου έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία. Καλύτερη εικόνα και από την αντιπολίτευση και από όλους εμάς.

Έχουν μάλιστα την δυνατότητα να γνωρίζουν τις πραγματικές τάσεις του εκλογικού σώματος τόσο σε κομματικό προσανατολισμό αλλά και στην αποδοχή προσώπων. Τα στοιχεία λοιπόν που διαθέτουν είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που δημοσιοποιούνται στις δημοσκοπήσεις. Η μέρα με τη νύχτα, θα μπορούσε να πει κάποιος.

Επειδή ακριβώς εντός του Μεγάρου γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και τι πιθανότατα θα συμβεί στις κάλπες, αναπόφευκτα αρχίζουν και τα «παρατράγουδα». Άλλωστε τόσο λόγω του εκλογικού νόμου όσο και της φυσιολογικής φθοράς, γνωρίζουν ότι οι εκλόγιμες θέσεις έχουν μειωθεί δραματικά.

Και οι δύο υπουργοί επικρατείας λοιπόν, επιθυμούν διακαώς να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, με την δικαιολογία ότι λόγω της θέσης τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με ίσους όρους τους εκλεγμένους βουλευτές και πολιτευτές σε οποιαδήποτε περιφέρεια.

Είναι μάλιστα τόσο σφοδρή επιθυμία τους, που φέρονται να έχουν διαμηνύσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν θα δεχτούν να κατέβουν με σταυρό!

Να δούμε εάν ο πρωθυπουργός που ήδη έχει υποσχεθεί δύο εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου επικρατείας στον Κυριάκο Πιερρακάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, θα εμμείνει στην απόφαση του.

Άνθρωποι πάντως που έχουν γνώση των τελευταίων δημοσκοπικών ευρημάτων, Με διαβεβαίωσαν ότι τόσο η στάση του Άκη Σκέρτσου όσο και αυτή του Γιώργου Γεραπετρίτη δεν είναι «μπλόφα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This