Η Κατερίνα Παναγοπούλου διασύρει τον Θεοδωρικάκο!

Χτύπημα με άρωμα Μαξίμου;

Must Read

Μπορεί ο υπουργός της υποτιθέμενης προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, να ξημεροβραδιάζεται στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει ποιο θέμα πουλάει ώστε να κάνει «παρέμβαση», για να μαζέψει ψηφαλάκια, η ανάρτηση όμως της Κατερίνας Παναγοπούλου που μόνο «αντικυβερνητική δημοσιογράφο» δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις, του έκοψε τα φτερά.

Έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Mega:

«Παρασκευή 23.00 το βράδυ στην Πινδάρου έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητο μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους
Αθήνα… μια ασφαλής πόλη να ζεις»…

Επισυνάπτοντας μάλιστα φωτογραφία του σπασμένου της οχήματος.

Το σπασμένο αυτοκινήτου της δημοσιογράφου στο κέντρο της Αθήνας

Το γεγονός πάντως ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου εργάζεται στο πιο φιλοκυβερνητικό κανάλι, ενώ διατηρεί άμεση επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Τάκη Θεοδωρικάκο… Ασχέτως των υποσχέσεων και «διαβεβαιώσεων» που έχει λάβει από τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This