Οι πολίτες επικροτούν τον Τάκη Θεοδωρικάκο για την εξωτική διάσταση που δίνει στην Ελλάδα

Άδικες οι κριτικές που δέχεται ο υπουργός προστασίας του πολίτη από συνυποψηφίους του

Must Read

Η τελευταία δημοσκόπηση για τις πολιτικές τάσεις του εκλογικού σώματος, έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος υπουργός! Αφήνοντας πίσω του μάλιστα τον σταθερά πρώτο μαζί με τον Νίκο Δένδια, Βασίλη Κικίλια.

Η δημοσκόπηση αυτή και το συγκεκριμένο στοιχείο προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις από πολλούς βουλευτές, πολιτευτές και υπουργούς της Ν.Δ. Με κύριο επιχείρημα την ίδια την εταιρία που την διενήργησε.

Αυτό διότι τα ευρήματα έγιναν μετά από έρευνα της δημοσκοπικής εταιρίας GPO, που δημιούργησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με τον πάλαι ποτέ ισχυρό εκδότη και μεγαλοεργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα. Στην πραγματικότητα, η δημοσκοπική εταιρία GPO σήμερα ανήκει πλειοψηφικά -θεωρητικά τουλάχιστον- στον Πάτροκλο Κουδούνη, επιστήθιο φίλο του Τάκη Θεοδωρικάκου, μετά την εξαγορά του 40% που κατείχε η …σύζυγος του κ. Θεοδωρικάκου!

Τρίτος δημοφιλέστερος υπουργός ο Τάκης Θεοδωρικάκος!

Οι κακές γλώσσες στην Πειραιώς αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου λοιπόν, λένε ότι ο υπουργός Θεοδωρικάκος έβαλε την εταιρεία που ίδρυσε να κάνει μία δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει ως δημοφιλή, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο αποτυχημένους υπουργού Δημόσιας τάξης της μεταπολίτευσης. Του καταλογίζουν ότι έχει καταντήσει υπουργός του ίνσταγκραμ και του Twitter, αφού περιμένει να δει ποιο θέμα θα «τρεντάρει» για να κάνει παρέμβαση την ώρα που θηριώδη εγκλήματα μένουν ανεξιχνίαστα.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι αυτή η επιφανειακή και λαϊκίστικη κριτική υποβιβάζει σκόπιμα το παροιμιώδες έργου του υπουργού προστασίας του πολίτη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Έλληνες να βλέπουν θετικά τον Τάκη Θεοδωρικάκο, διότι είναι ο μόνος υπουργός που έδωσε μία εξωτική χροιά στην καθημερινότητά μας. Έναν συνδυασμό της μαγευτικής Κολομβίας με την άγρια ομορφιά της Σιναλόα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This