Στο έλεος του κοριού ο ΣυΡιζΑ!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, κολλητός του Μιωνή, αναπληρωτής γραμματέας του ΣυΡιζΑ!

Must Read

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλάει μεγάλη ιστορία, και μαζί κουβαλάει το όραμα και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει την θέση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης κουβαλάει ακόμα πιο μεγάλη ιστορία στην πλάτη του. Ιστορία που είναι αδύνατον να μην την γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Γι’ αυτό και η επιλογή του προέδρου και τέως πρωθυπουργού να τοποθετήσει τον Βασιλειάδη σε τέτοια θέση, είναι απολύτως συνειδητή με ό,τι αυτό σημαίνει.

Η συνέχεια της ομιλίας του Γιώργου Βασιλειάδη είχε θαυμαστά σημεία ειλικρίνειας: «Η ευθύνη είναι να ακούσεις τα σημεία των καιρών να ακούσουμε την κραυγή της νεολαίας και να τα μετουσιώσουμε σε πολιτική μέσα από την αλληλεπίδραση με την κοινωνία. Φέρουμε τις ιδέες μας και το αξιακό μας φορτίο και με αυτά συμμετέχουμε στις κοινωνικές διεργασίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ στατικός, βρισκόταν και βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και γίνεται η έκφραση όλων των προοδευτικών πολιτών και των συνιστωσών που παραμερίζουν τις επιμέρους διαφορές, απέναντι στην νεοφιλελεύθερη πολιτική».

Τώρα τι ιδέες φέρνει μαζί του ο Γιώργος Βασιλειάδης, είναι άγνωστο. Πάντως ως πολυμήχανος, θα έχει οπωσδήποτε «ρηξικέλευθες σκέψεις» για το μέλλον του ΣυΡιζΑ.

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι το «φορτίο» του Γιώργου Βασιλειάδη. Το οποίο σίγουρα είναι «αξιακό». Από πλευράς αξίας πάντα.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βασιλειάδης υπήρξε ο βασικός πληροφοριοδότης του Σαμπί Μιωνή, όταν τον τελευταίο τον ήλεγχε η δικαιοσύνη.

Ναι, ο Γιώργος Βασιλειάδης ο γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς, έδινε πληροφορίες και προωθούσε τα συμφέροντα του ελεγχόμενου Μιωνή! Του ίδιου ανθρώπου που έσωσε την συμμορία της Novartis ερχόμενος από το «πουθενά» Για να ρίξει σωσίβιο στη Ν.Δ. ώστε να μην πάει απάτη η προανακριτική για τον υπουργό της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο! Σε απόλυτη συνεννόηση φυσικά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και αντί ο ΣυΡιζΑ να κόψει κάθε δεσμό με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έπρεπε να αντιμετώπιζε την ελληνική δικαιοσύνη για πλήθος βαρύτατων αδικημάτων κατά την τέλεση των καθηκόντων του, γίνεται Αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος! Φαίνεται ότι ο Μιωνής κρατάει χειροπόδαρα δεμένο και τον ΣυΡιζΑ…

Να σημειωθεί ότι ο Βασιλειάδης προτάθηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση της δήθεν «σκευωρίας» Novartis, αλλά η ανακρίτρια δεν τον κάλεσε! Παρότι το ηχητικό που τον αναφέρει υπάρχει μέσα στην δικογραφία…

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Μιωνής εκτός από την Ν.Δ. διαθέτει ράμματα και για τη γούνα του ΣυΡιζΑ και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο. Μετά την επιλογή Βασιλειάδη, ο Τσίπρας μόνον «ηθικό πλεονέκτημα» δεν μπορεί να επικαλεστεί…

Διαβάστε τα κατορθώματα του Βασιλειάδη

Κύριε Βασιλειάδη αποκαλέσατε τους έλληνες εισαγγελείς, αντισημίτες;

ΣΟΚ! Ο Μιωνή απαιτούσε από υπουργούς να του δώσουν τα ονόματα των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!

Ολόκληρη η υποκλοπή Μιωνή με τον τ. Υπουργό Ν. Παππά: Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This