ΣΟΚ! Ο Μιωνή απαιτούσε από υπουργούς να του δώσουν τα ονόματα των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!

Must Read

Μείζον θέμα που ήδη έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της αμερικανικής πρεσβείας, προκύπτει από την συνομιλία που υπέκλεψε ο Μιωνή με τον Νίκο Παππά στο εξωτερικό. Οι απαιτήσεις του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία προκαλούν πραγματικό σοκ. Ο Μιωνή ζητά επιτακτικά από τον συνομιλητή του, τέως υπουργό Νίκο Παππά, να του βρει τα ονόματα των πρακτόρων του FBI που διερευνούν την δράση του! Και μάλιστα δείχνει ότι γνωρίζει, ισχυριζόμενος ότι του τα έχει μεταφέρει ο τέως υπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, ακόμα και από ποια κλιμάκια έχουν σταλεί! Και όπως χαρακτηριστικά λέει, θέλει τα ονόματα για να σκοτώσει την υπόθεση από εκεί, εννοώντας την Αμερική.

Αυτό που προκύπτει από την συνομιλία πάντως είναι ότι τόσο ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος όσο και η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ήταν απολύτως αδιάβλητοι από οποιαδήποτε εξωτερική πίεση. Οπωσδήποτε και ο ισχυρισμός του υπόδικού επιχειρηματία ότι το FBI ήταν υποχείριο της Τουλουπάκη και του Παπαγγελοπούλου, μόνο γέλιο προκαλούν.

Δείτε το επίμαχο σημείο της συνομιλίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This