«Ο Θεοδωρικάκος κάνει δημόσιες σχέσεις και την πληρώνουμε εμείς»

Έξαλλοι οι βουλευτές των μεγάλων περιφερειών με τον υπουργό προστασίας του πολίτη

Must Read

Το γεγονός ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει μετατραπεί σε «υπουργό βραβεύσεων και παρεμβάσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έχει εξοργίσει τους γαλάζιους βουλευτές των μεγάλων περιφερειών της Αττικής αλλά και της Θεσσαλονίκης, στην σκιά του πρωτοφανούς κύματος εγκληματικότητας που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα.

Η δύσκολη κατάσταση στις εκλογικές περιφέρειες του κέντρου έχει γίνει ακόμα δυσκολότερη για τους βουλευτές αφού στα θέματα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων έρχεται να προστεθεί κι αυτό της δημόσιας ασφάλειας. Είναι άλλωστε οι πρώτοι αποδέκτες της δυσαρέσκειας των επιχειρηματιών, αφού διατηρούν προσωπικές σχέσεις με τους «αστούς» των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βλέπουν τις πόλεις τους να μετατρέπονται σε «κέντρα εγκλήματος».

Χαρακτηριστική είναι η οργισμένη διαμαρτυρία ξενοδόχου σε βουλευτή της Ν.Δ. με τον οποίο διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια, όταν είδε για πολλοστή φορά πελάτες του να ληστεύονται έξω από το ξενοδοχείο, λίγα μέτρα από την πλατεία Συντάγματος. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας καθώς και άλλοι στον κλάδο του τουρισμού, αντιλαμβάνονται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο για να «αυτοδιαφημίζεται» ο Θεοδωρικάκος. Αντίθετα, αποτελούν το βασικό κριτήριο αξιολόγησης της επιχείρησης τους από τους πελάτες!

@newsbreakgr

Ανησυχία μήπως μας πάρουν οι Αμερικάνοι τον… Τάκη #takistheodorikakos #georgetsounis

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Όταν λοιπόν βλέπουν τις κριτικές τους σε μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού να καταρρέουν, ακριβώς επειδή οι πελάτες εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το «επίπεδο ανασφάλειας της περιοχής», νιώθουν την απειλή που έρχεται. Και απαιτούν από τους βουλευτές τους οποίους υποστηρίζουν, να αντιδράσουν!

Κάπως έτσι η αλυσίδα της πίεσης έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου. Από τους ίδιους τους βουλευτές που γίνονται αποδέκτες των παραπόνων των επιχειρηματιών.

Στο Μαξίμου όμως, όπου ο Θεοδωρικάκος διαθέτει ισχυρό έρεισμα, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να «αφουγκραστούν» τους βουλευτές. Ακόμα και εάν οι τελευταίες επικοινωνίες μαζί τους, πήραν τη μορφή «τελεσιγράφου».

Το γεγονός μάλιστα ότι αρκετοί βουλευτές έσπευσαν να συγχαρούν τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την επίθεση που έκανε κατά του Τάκη Θεοδωρικάκου, δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η δυσαρέσκεια και οι αντιδράσεις να λάβουν χαρακτήρα «τσουνάμι». Με βουλευτικές παρεμβάσεις δημοσίως στα ΜΜΕ. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This