Εισηγήσεις για άμεση προσφυγή στις κάλπες – Σε δίλημμα ο Κυριάκος

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ευρωκοινοβούλιο

Must Read

Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο μέγαρο Μαξίμου με συνεργάτες του πρωθυπουργού αλλά και τεχνικούς συμβούλους να του εισηγούνται να προκηρύξει άμεσα εκλογές. Και όταν λέω «άμεσα», εννοώ άμεσα.

Οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Novartis μαζί με τα δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και τα όσα έγιναν στο ευρωκοινοβούλιο φαίνεται ότι ανησύχησαν τους επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε και την ανησυχία για το τι προτίθεται να πράξει ο Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από τις τροχιοδεικτικές βολές που εξαπέλυσε μέσω δημοσιογράφων, όπως ο Πρετεντέρης και ο Τέλλογλου.

Δημοσκοπικά η ισορροπία είναι σε ένα τεντωμένο σκοινί. Και εάν ο Μεσσήνιος πολιτικός κάνει οποιαδήποτε περίεργη παρέμβαση, μπορεί να επιφέρει τεράστιο πλήγμα στα ποσοστά της παράταξης Κυριάκου.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να θέλει να φερθεί θεσμικά, είναι όμως η πρώτη φορά που επικρατεί τέτοια κατάσταση εντός του μεγάρου με τις φωνές που του ζητούν να κάνει ακόμα και αύριο σχετικές ανακοινώσεις, να πυκνώνουν.

Αναμένεται να δούμε τις τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This