Κρύβουν τις φωτογραφίες του Φωτόπουλου για να μην δακρύσει ο Κυριάκος

Τώρα κάνουν ότι δεν ξέρουν τον Πάτση…

Must Read

Έπειτα από την αποκάλυψη της δράσης του Ανδρέα Πάτση, τύψεις πρέπει να βασανίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν ήξερε φυσικά ο άνθρωπος, που να ξέρει άλλωστε ότι την ώρα που ετοιμαζόταν να φέρει τροπολογία που θα επέτρεπε την διενέργεια πλειστηριασμών από εταιρείες τύπου Πάτση, κάποιος Πάτσης στα έδρανα έτριβέ τα χέρια του…

Αυτό όμως που γνωρίζει καλά ο πρωθυπουργός, το οποίο μάλιστα του το θυμίζουν και κάποια τοπικά ιστολογία στα Γρεβενά, είναι ο τρόπος που είχε συμπεριφερθεί στον καραμανλικό Μίμη Φωτόπουλο, έναν από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους στην Ελλάδα και «σπλάχνο» της παράταξης. Με εξαιρετικό έργο ως δήμαρχος του Δήμου Δέλτα.

Όταν λοιπόν το 2019 ο Φωτόπουλος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στα Γρεβενά, βρήκε την πόρτα της Πειραιώς κλειστή. Ο Κυριάκος είχε επιλέξει να στηρίξει τον Ανδρέα Πάτση, παρά το ότι ο τελευταίος προερχόταν από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο Κυριάκος πρέπει να νιώθει τύψεις. Άφησε ένα άξιο στέλεχος της παράταξης εκτός ψηφοδελτίων, επειδή ήταν καραμανλικός, και έβαλε στη θέση του τον Πάτση, του σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ευτυχώς που έρχεται τριήμερο, για να μπορέσει ο πρωθυπουργός να ηρεμήσει και να επανέλθει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Τους ανέμελους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This