Δεν υπάρχει «Γενάρης» για τον Κυριάκο

Τι αποκαλύπτει ιστορικό στέλεχος για την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών

Must Read

Για «επαγγελματίες εκβιαστές» έκανε λόγο ο Κυριάκος, αναφερόμενος σε δημοσίευμα που προέβλεπε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Εξαιρετικά σκληρή τοποθέτηση, που κάποιοι θεώρησαν πως έγινε για να πιάσει στον ύπνο την αντιπολίτευση, την ώρα που στο παρασκήνιο για εκλογικές μηχανής του κόμματος δουλεύουν στο φουλ…

Δεν είναι όμως έτσι. Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ήταν απόλυτα ειλικρινής. Ο Κυριάκος δεν πρόκειται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, εκτός εάν συνθλίβει από το ίδιο του το κόμμα. Ειδάλλως, επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει πρωθυπουργός, θα εξαντλήσει και την τελευταία ημέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή την ανάλυση κατάφερε να την αποτυπώσει γλαφυρά σε μία μόλις φράση, ιστορικό στέλεχος της παράταξης με τεράστια γνώση και εμπειρία:

«Μητσοτάκης δεν σηκώνεται από το τραπέζι, εάν δεν έχει τελειώσει το φαΐ»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This