Τα δάκρυα του Νίκου Παπανδρέου για τον Άδωνι

Ο υπουργός ανάπτυξης σταθερά στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας

Must Read

Η ηχηρή απάντηση για το κατά πόσον το καλάθι του νοικοκυριού ωφέλησε τους αδύναμους συμπολίτες μας, ήρθε από τον Νίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου, υιού του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα, εγγονιού του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου.

Ο άξιος εκπρόσωπος των χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλοβλεπούσων, με ένα άρθρο που παραπέμπει σε Ομηρικό Έπος, αποθεώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ευφυή και εξαιρετικά πετυχημένη ιδέα του, η οποία βοήθησε αυτής της Γης τους κολασμένους να επιβιώσουν, να φάνε γλυκό ψωμί.

Δεν είναι φυσικά μόνον ο Νίκος Παπανδρέου από τους αναξιοπαθούντες Έλληνες που αποθεώνει τον Άδωνι με τέτοια ευγνωμοσύνη.

Έχουν προηγηθεί οι άλλοι αγωνιστές της ζωής, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Κοκλώνης, ο Κολομπανί, ο σύζυγος της Ούρσουλας, ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους όχι όμως και από τον ΥπΑνάπτυξης.

Όταν ένας άνθρωπος του μόχθου όπως ο Νίκος Παπανδρέου φτάνει στο σημείο να γράφει τέτοια πονήματα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν απομένει η παραμικρή απορία για το που βαδίζει αυτός ο τόπος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This