Ετοιμάζουν την αποκαθήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη!

Τώρα που το «σκάνδαλο Καϊλή» είναι ζεστό, επαναφέρουν και άλλες μαύρες μνήμες για το ΠΑΣΟΚ…

Must Read

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης θα κάνει την παρουσίαση του νέου βιβλίου του, την προσεχή Τετάρτη στο Κιλκίς. Τα πρόσωπα όμως που θα συμμετέχουν στην παρουσίαση προκαλούν τεράστια έκπληξη που ίσως να εξελιχθεί σε οδύνη για τον νέο πρόεδρο, Νίκου Ανδρουλάκη.

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να διαχειριστεί τα απόνερα του σκανδάλου Καϊλή με το σύστημα Μητσοτάκη απέναντι του να υπενθυμίζει στον κόσμο την κληρονομιά του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, επανέρχεται στο προσκήνιο ο… καταδικασμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η Άννα Διαμαντοπούλου που αποτελεί τον ορισμό της αποτυχίας!

Ο άνθρωπος που έχει καταδικαστεί ηθικά αλλά και από το ειδικό δικαστηριο για τις λαθροχειρίες του όταν ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο επέβαλε το καταστροφικό μνημόνιο, αλλά αλλοίωσε και την Λίστα Λαγκάρντ, θα συμμετέχει στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου.

Η συνάδελφος του, Άννα Διαμαντοπούλου, υπουργός παιδείας στην ίδια κυβέρνηση, έμεινε στην ιστορία ως η μοναδική υπουργός μετά τον εμφύλιο που άφησε τα παιδιά στα σχολεία χωρίς σχολικά βιβλία. Ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εξελιχθεί σε μέγα χειροκροτητή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ακόμα και η ανάρτηση της για τις υποκλοπές είχε προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στο περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη

Η Άννα Διαμαντοπούλου ενδιαφερόταν περισσότερο για την συγκυβέρνηση παρά για τις υποκλοπές!

Το ότι αυτά τα δύο πρόσωπα επανέρχονται στην επικαιρότητα την ώρα που το σκάνδαλο Καϊλή ταλανίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. ανασύρει ακόμα και την εποχή Κουτσόγιωργα για να πλήξει το κίνημα, μόνο ως φάρσα εις βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη μπορεί να χαρακτηριστεί. Την ώρα που ο νέος πρόεδρος ευαγγελίζεται την ανανέωση και την ηθική κάθαρση του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι έχουν βαλθεί να τον αποκαθηλώσουν…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This