«Πάμε στις εκλογές σαν μελλοθάνατοι»!

Σκληρές αλήθειες από ΒΠ υποψήφιο της Ν.Δ.

Must Read

«Δεν έχουμε καμία τύχη»

Με αυτά τα λόγια μου περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα, υποψήφιος στα «βόρεια» των Αθηνών.

Ο έλεγχος του Μαξίμου στις εμφανίσεις των βουλευτών και πολιτευτών, είναι ασφυκτικός. Όσοι βρίσκονται εκτός του σκληρού πυρήνα εύνοιας του Κυριάκου, βρίσκουν καταφύγιο μόνο σε περιφερειακά ΜΜΕ και φυσικά στο διαδίκτυο.

Στις μεγάλες περιφέρειες όμως, η κατάσταση είναι αφόρητη: «Θα εκλεγούν μόνο οι υπουργοί και οι εκλεκτοί. Εμείς οι υπόλοιποι, οδεύουμε στις εκλογές ως μελλοθάνατοι».

Όταν ακούς αυτά τα λόγια από ιστορικό στέλεχος της παράταξης, αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.

Η επιλογή όμως του Κυριάκου να εξασφαλίσει μία κοινοβουλευτική ομάδα της αρεσκείας του μετά τις εκλογές, έχει και τις παρενέργειες: Η κυβέρνηση έχει καταντήσει να εκπροσωπείται από κωμικές προσωπικότητες, μετρημένα στα δάχτυλα. Αφού οι υπόλοιποι γνωρίζουν ότι και τεμενάδες να κάνουν στον Κυριάκο, δεν πρόκειται να αλλάξει η τύχη τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This