Βγαίνει στο αντάρτικο ο Αντώνης Σαμαράς: «Εγώ θα φάω τον βάτραχο»

Έξαλλος ο Κυριάκος με τις μεθοδεύσεις του Μεσσήνιου

Must Read

Άκρως σημειολογική και με βαθύ πολιτικό νόημα η νέα εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στο «Mουσείο Εθνικής Αντίστασης Οικία Ναπολέοντα Ζέρβα». Ο Μεσσήνιος πολιτικός άφησε κατα μέρος την προβιά του Μακεδονομάχου και φόρεσε το χακί καπιτονέ του αντιστασιακού με το μάτι στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας που έρχονται καλπάζοντας.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του με τον πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργο Τσούνη, την οποία από αντιστασιακός Αντώνης την κοινοποίησε ως δείγμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του από την υπερδύναμη, για επανάληψη του σεναρίου του 2012. Μία συγκυβέρνηση δηλαδή Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ στην μετά Μητσοτάκη εποχή.

Εννοείται ότι ο Σαμαράς δεν θα τολμούσε ποτέ να επαναλάβει το σενάριο του 1993 και να ανατρέψει τον υιό Μητσοτάκη, καθώς ο Κυριάκος διαθέτει πολλά ράμματα για τη γούνα του Αντώνη. Γι’ αυτό και ο Σαμαράς συνέχιζε να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση η οποία χαρακτήρισε την εφιαλτική Συμφωνία των Πρεσπών, ως «ιστορική»!

Υπερφίαλες δηλώσεις λοιπόν όπως «εγώ θα φάω το βάτραχο» δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα. Το σχέδιο Σαμαρά είναι να εμφανιστεί ως από μηχανής θεός, για να εξασφαλίσει την παραμονή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση έχοντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Εγγυώμενος μάλιστα ότι θα ρίξει άπλετο φως σε όλες τις Σκοτεινές υποθέσεις που εμπλέκεται ο Μητσοτάκης. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που έκανε ο Κυριάκος για το σκάνδαλο Novartis.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This