Ο Κυριάκος δεν είναι έμμισθος πράκτορας της Τουρκίας

Να μπει επιτέλους ένα τέλος στις επικίνδυνες φήμες

Must Read

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υποβόσκει μία επικίνδυνη φημολογία, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έρμαιο των Τούρκων, λόγω δήθεν οικονομικών δοσοληψιών που διατηρεί επί τουλάχιστον 18 χρόνια με κορυφαίο Τούρκο ολιγάρχη, ο οποίος μάλιστα συνδέεται και με το Oruc Reis. 

Οι ίδιες φήμες λένε ότι ο Κυριάκος είχε δει το συγκεκριμένο Τούρκο μεγιστάνα στο γραφείο του στη Βουλή, λίγο πριν αρχίσουν τα σουλάτσα των τουρκικών ερευνητικών και ανακηρυχθεί το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Παραλληλίζουν μάλιστα την συγκεκριμένη συνάντηση, με την συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου μόλις εξελέγη πρωθυπουργός με τον Τζορτζ Σόρος, και έπειτα ακολούθησαν οι τιτανικοί και τα μνημόνια.

Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας φούντωσε ακόμα περισσότερο μετά την ακύρωση του αγωγού East Med, η οποία έγινε με την απόλυτη συμφωνία του Κυριάκου και αποτελούσε το νούμερο ένα στόχο της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής.

Η διαφήμιση που έπαιξε στο CNN την ώρα της μεγαλύτερης τηλεθέασης – στην μετάδοση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών

Στο κάδρο μπήκε και η υπόθεση με το Turkagean, Όπου εκτός από το CNN, σήμερα και οι New York Times έχουν ολοσέλιδη διαφήμιση, πληρωμένη φυσικά από το τουρκικό κράτος, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, ένα κράτος να χάνει ένα όνομα που ταυτίζεται με την εθνική κυριαρχία από ένα εχθρικό κράτος επειδή δήθεν «ολιγώρησε». «Πρέσπες της βλακείας», δεν υπάρχουν στην πολιτική.

Η ολοσέλιδη καταχώριση τους New York Times

Μπορώ να διαβεβαιώσω το πανελλήνιο ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, διότι μου το διέψευσε στενός συνεργάτης του Κυριάκου, ο οποίος μάλιστα τον γνωρίζει χρόνια.

«Ο Κυριάκος δεν είναι πράκτορας της Τουρκίας», μου είπε. Όταν μάλιστα επέμεινα για το τεράστιο θέμα με το Turkagean, μου έδωσε την εξήγηση: Πρόκειται σαφέστατα για ολιγωρία και ανθρώπινο λάθος. Δεν είδες πόσο γρήγορα βρήκαν όλα τα tweet του Μιθριδάτη από το 2009; Που να προλάβουν να κοιτάξουν για το Turkagean…

Ακόμα και οι αγκαλιές με τον Σουλεϊμάν Ματζήρ στην Θράκη, ήταν απολύτως λογικές. Ψηφοφόρους του Κυριάκου είναι ο άνθρωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This