Η Όλγα έσπασε το σιωπητήριο του Κυριάκου για την Τουρκία

Ο πρωθυπουργός είχε δώσει ρητή εντολή να μην αναφέρεται η Τουρκία ως δράστης της γενοκτονίας των Αρμενίων

Must Read

Στα πλαίσια της συνεκμετάλλευσης που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από την απαγόρευση των επισκέψεων Ελλήνων αξιωματούχων στα ακριτικά μας νησιά, υπήρχε και ισχυρή σύσταση, ώστε στα μηνύματα για την μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «Τουρκία».

Εναλλακτικά τα στελέχη της Ν.Δ., μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον όρο «κατά την περίοδο της οθωμανικής αυτοκρατορίας». Όρος που τελικά χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη όμως δεν συμμορφώθηκε με τις συστάσεις του Κυριάκου και στην ανακοίνωση της κατηγόρησε ευθέως την Τουρκία για την γενοκτονία των Αρμενίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους.

 

Ώρες είναι τώρα να μπει στο στόχαστρο της συμμορίας των «άκηδων»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This