«Κωδικός Αγαπηδάκη»: Σώστε τον Κυριάκο από τον Δένδια!

Κοροϊδεύουν τον πρωθυπουργό γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν την πολιτική του ευφυϊα

Must Read

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας Μητσοτάκη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων ακόμα και εντός των τειχών. Ειδικά η επιλογή της Αγαπηδάκη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θεωρείται ως η πλέον απαξιωτική για την παράταξη επιλογή που έχει γίνει στην μεταπολίτευση.

Πρόκειται φυσικά για μία κοντόφθαλμη προσέγγιση. Η Αγαπηδάκη μπορεί να θεωρείται ως το απόλυτο «λούμπεν» στοιχείο, ο Κυριάκος όμως δεν την επέλεξε για τις αρετές της, την εμπειρία της ή τα κρυφά της χαρίσματα. Την επέλεξε ακριβώς επειδή άτομα σαν την Αγαπηδάκη δεν μπορούν να επιβιώσουν πολιτικά χωρίς Κυριάκο, άρα δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να πέσουν μαζί του.

Το ίδιο θα συμβεί και στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ειδικά την δεύτερη Κυριακή όπου ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να πάρει κεφάλια ακόμα και από εκλεγμένους βουλευτές εάν δεν θεωρεί ότι θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Στις εκλόγιμες θέσεις της λίστας για την δεύτερη Κυριακή, θα μπουν μόνο ορκισμένοι πραίτορες του Μητσοτάκη, όπως ακριβώς η Αγαπηδάκη.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μόλις ο Κυριάκος ενημερώθηκε για την δήλωση Ανδρουλάκη στην εκδήλωση του Τάσου Τέλλογλου για τις υποκλοπές στην ΕΣΗΕΑ. Όπου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν ο οποίος δεν θα του εγγυηθεί την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές με ονόματα!

Η σχεδόν ταυτόχρονη παρέμβαση του Νίκου Δένδια ο οποίος χαρακτήρισε το σκάνδαλο των υποκλοπών ως παγκόσμιο σκάνδαλο που συνιστά σοβαρό κακούργημα στις μισές χώρες του πλανήτη, θεωρήθηκε από το Μαξίμου ως κλείσιμο ματιού στον Ανδρουλάκη για μία συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, χωρίς Μητσοτάκη.

Ο μόνος τρόπος να καταρρεύσει το σχέδιο που μπορεί ακόμα και να οδηγήσει τον Κυριάκο στην φυλακή, είναι ο «κωδικός Αγαπηδάκη». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This