Παγκόσμιος παίκτης ο Κυριάκος: «Καθάρισε» και την μειονότητα στην Θράκη!

Must Read

Ποιος Schwarzenegger; Ο πραγματικός «εξολοθρευτής», ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ηγέτης μας, παραπέμπει μάλλον σε cyborg, σε υπολογιστική μηχανή που προετοιμάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις, χωρίς συναίσθημα, χωρίς πειθαναγκασμούς, χωρίς αναστολές.

Αυτά λοιπόν που μου είπε ο άνθρωπος που τον γνωρίζει ίσως καλύτερα από όλους, ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Ο Κυριάκος δεν θα λύσει μόνο το θέμα του Αιγαίου, αλλά όπως αποκάλυψε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγο, με βιντεοσκοπημένο μάλιστα μήνυμα, έχει δρομολογηθεί και η «επίλυση» του προβλήματος με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης!

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος έστησε το προεκλογικό πανηγύρι με τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου στην Θράκη, δίνοντας έτσι ένα ατράνταχτο επιχείρημα στον Ερντογάν, ο οποίος πλέον ισχυρίζεται με επιχειρήματα – ελέω Κυριάκου – ότι η μειονότητα είναι τουρκική! Ο ίδιος ο Κυριάκος παραδέχτηκε πως οι ψηφοφόροι της μειονότητας άγονται και φέρονται από το τουρκικό προξενείο

Ο Κυριάκος λοιπόν αποδεικνύεται όντως «σιμουλτανέ». Ακριβώς γι’ αυτό ενώ κατήγγειλε το τουρκικό προξενείο, δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για να το κλείσει και να απελάσει τον πρόξενο! Δεν ήταν αυτός ο στόχος του. Αντίθετα, ήθελε να βοηθήσει τον φίλο του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να προωθήσει τις επιδιώξεις του, διότι μόνον έτσι επιτυγχάνεται η ειρήνη: Αγία Σοφία, Τουρκολιβυκό, Turkaegean, αποστρατιωτικοποίηση, Βαρώσια, 6 ναυτικά μίλια, Μειονότητα Θράκης. Ταΐζεις τον εχθρό, μέχρι να σκάσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This