Οργή Κυριάκου: Κόψτε το λαιμό σας να εκλεγεί ο Δημήτρης Πτωχός!

Οι δημοσκοπήσεις έκαναν έξαλλο τον πρωθυπουργό

Must Read

Η πρόθεση του Κυριάκου να κάνει τα πάντα προκειμένου να εκλεγεί ο εκλεκτός του στην περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν είναι μόνο πολιτική, αλλά βαθύτατα προσωπική.

Όσοι έχουν την τύχη και την ευλογία άλλωστε να γνωρίζουν προσωπικά τον ηγέτη μας, ξέρουν ότι μόνον αχάριστος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όποιος βοηθήσει τον Κυριάκο, θα το βρει από το θεόπεμπτο πρωθυπουργό μας, στο πολλαπλάσιο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Δημήτρη Πτωχό, ο οποίος πήρε το χρίσμα για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Βλέποντας ο Κυριάκος τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκλεγεί ο Πέτρος Τατούλης, έγινε κυριολεκτικά έξαλλος. Δεν μπορεί να επιτρέψει σε έναν ευεργέτη του, να ηττηθεί με τέτοιον τρόπο. Γι’ αυτό και έδωσε εντολή σε ολόκληρο τον μηχανισμό του επιτελικού κράτους, να «κόψει το λαιμό του», προκειμένου να αναστραφεί το αποτέλεσμα.

Το πάθος του Κυριάκου για τον Δημήτρη πάντως, ξενίζει το στενό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνδέει τους δύο άνδρες. Ειδικά αυτοί που δεν έζησαν από κοντά το θρίλερ της εσωκομματικής εκλογής του Κυριάκου το 2015…

Ήταν τότε, που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε κατηγορήσει ευθέως τον Δημήτρη Πτωχό για σχέσεις με την εταιρεία, η οποία τορπίλισε τις εσωκομματικές εκλογές με έναν πρωτοφανή  τρόπο, κάνοντας τον Κυριάκο πρωθυπουργό, κυριολεκτικά από το πουθενά.

Ο Μεϊμαράκης τότε, είχε κάνει λόγο για οργανωμένο σαμποτάζ υπέρ του Μητσοτάκη, με συμμετοχή του Δημήτρη Πτωχού.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η προσέγγιση είναι τελείως εσφαλμένη. Το πρωτοφανές και αδιανόητο χάος εκείνης της νύχτας το οποίο έδωσε στην Ελλάδα έναν Μεσσία και δεν εξηγείται με την ανθρώπινη λογική, παραπέμπει ευθέως σε θεία παρέμβαση, σε θαύμα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This