Ποιος θα τολμήσει να εκβιάσει τον Κυριάκο για να γίνει επίτροπος;

Must Read

Εδώ και μερικές εβδομάδες, αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, έχει ανοίξει η «μάχη του επιτρόπου».

Η απόφαση του Κυριάκου είναι να τελειώσει τον Μαργαρίτη Σχοινά και να τον «πετάξει» στο ευρωψηφοδέλτιο, προκειμένου να μην φανεί ότι τον εξαφανίζει πολιτικά.

Άλλωστε, ο Κυριάκος δεν χρωστάει τίποτα στον απερχόμενο επίτροπο.

Υπάρχουν όμως άλλοι που έχουν σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου, σε δύσκολες εποχές, κάποιοι μάλιστα έχουν δεχτεί και ανελέητα πυρά για να προστατέψουν τον ηγέτη. Μπορούμε να πούμε λαϊκά, ότι ο Κυριάκος έχει «χρέη», τα οποία θα αποτελέσουν βασικό κριτήριο για την τελική του επιλογή.

Ένα από τα φαβορί για την θέση είναι ο τέως περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός. Υπό ομαλές συνθήκες, θα ήταν «ο άνδρας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ»… Οι υπόλοιποι μνηστήρες όμως, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς οφείλει ο Κυριάκος στον Αγοραστό και δεν συναινούν στην συγκεκριμένη επιλογή. Ήδη μάλιστα, αρχίζουν να το δείχνουν με έντονο τρόπο, επικοινωνώντας με τον «φαλακρό κυματοθραύστη». Έχοντας μάλιστα την ίδια επωδό: «Ξέρεις ρε, την έχω κάνει εγώ για τον Κυριάκο»;

Φαίνεται ότι οι εκβιασμοί από πρόσωπα που συνδέονται με το Μαξίμου, είναι της μόδας…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This