Δώσε δυο κράτη, Κυριάκο… τρομοκράτη!

Must Read

Τα κυβερνητικά ΜΜΕ διακρίνονται από φοβία. Παρά την ειλικρινή τους διάθεση να στηρίξουν τον τιτάνιο αγώνα του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό του Κυριάκου ο οποίος γκρεμίζει με σθένος ότι θεωρούσαμε ως καθέδραν αποδεκτό  (και) στην εξωτερική πολιτική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κάλυψη της σημερινής συνάντησης Κυριακού – Ερντογάν και ειδικά των κοινών δηλώσεων των δύο ηγετών.

Ειδικά η λογοκρισία που επιβλήθηκε στις δηλώσεις Ερντογάν, προσβάλλει τον ίδιο τον πρωθυπουργό μας, τον ηγέτη μας, τον Ηρακλή μας. Αυτό, διότι το περιεχόμενο των αποκαλυπτικών δηλώσεων του Τούρκου, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της ιδιαιτερότητας του δικού μας Κυριάκου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση του Ερντογάν για το Κυπριακό. Τα κυβερνητικά ΜΜΕ, μετέδωσαν μόνο τη μισή: «Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για την ανάγκη μιας δίκαιης, μόνιμης και βιώσιμης λύσης».

Και όμως, το «ζουμί» κρύβεται στο δεύτερο μέρος της φράσης του Ερντογάν:

«…με βάση τις πραγματικότητες στο νησί». Η πάγια θέση της Τουρκίας δηλαδή για δύο κράτη, που ακούστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα επί Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο Κυριάκος με τη σειρά του, δεν αντέδρασε στην συγκεκριμένη αναφορά του Ερντογάν…

Παράλληλα, ο Ερντογκάν αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος μέχρι πρότινος υπέθαλπε τρομοκράτες, ισχυριζόμενος ότι ο καταυλισμός στο Λαύριο που έκλεισε πριν από λίγους μήνες, ήταν κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών. Γεγονός που ο Κυριάκος δεν διέψευσε!

Δηλαδή, έχουμε πρωθυπουργό έναν σκληρό και βίαιο άντρα, στα πρότυπα του Νασράλα της Χεζμπολάχ, μας το αποκαλύπτει ο ηγέτης της παγκόσμιας τρομοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και εμείς αντί να το προβάλουμε, το κρύβουμε!

Τέλος, η αναφορά του Ερντογάν για την μετατροπή του Αιγαίου σε «θάλασσα συνεργασίας», φανερώνει ότι οι δύο πολεμοχαρείς και αιμοβόροι ηγέτες, έχουν αποφασίσει να μην σφαχτούν στο Αιγαίο, αλλά να το συνεκμεταλλευθούν.

Τόσο ευαίσθητος ηγέτης, παρότι τρομοκράτης είναι ο Κυριάκος. Όχι το Αιγαίο μας, αλλά και την ψυχή μας θα δώσει, στον φίλο του Ταγίπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This