Το «άρμα Μητσοτάκη» δεν φοβάται τα «Σαμαράκια»!

Τρομακτική ατάκα κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό

Must Read

Η εσωκομματική κυριαρχία του Κυριάκου όχι απλά τεκμηριώθηκε τις τελευταίες ώρες, αλλά πλέον η όποια «σαμαρική πτέρυγα», πέρασε στη σφαίρα του αστικού μύθου.

Όλο το παρασκήνιο αναφορικά με την τροπολογία για την νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών που διαδραματίστηκε στο περιθώριο της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού, δείχνει ότι ο Κυριάκος είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης, πραγματικός Τσώρτσιλ των Βαλκανίων.

Οι λεγόμενοι σαμαρικοί βουλευτές έμπαιναν στα μουλωχτά για «προσκύνημα» στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, και εξαφανίζονταν — πλην Καραγκούνη – όταν έπεφτε σύρμα ότι ο Κυριάκος είχε φτάσει στο ναό της δημοκρατίας.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι ακόμα και ο Κώστας Καραγκούνης, έπειτα από τον Βορίδη και τον Πλεύρη, θα ψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία, αφήνοντας έτσι μόνο του τον Αντώνη Σαμαρά.

Δικαιώνεται πλήρως ο κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος λειτουργεί ως τοποτηρητής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για την παρουσία γαλάζιων βουλευτών στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, είπε με νόημα: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι άρμα μάχης. Τα τανκς, δεν φοβούνται τα σαμαράκια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This