Ο Κυριάκος γελάει με τον Σαμαρά, αλλά ανησυχεί για τον Δένδια

Οι κινήσεις του υπουργού «παρακολουθούνται» στενά από το Μαξίμου

Must Read

Η μικρόψυχη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στο Μεγαλειώδες σχέδιο του Κυριάκου για την συνδιαχείριση του Αιγαίου και όχι μόνο με την Τουρκία, προκαλεί γέλιο στο Μαξίμου. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, διαβάζουν τα αφιερώματα στην υποτιθέμενη οργή του Σαμαρά και κυριολεκτικά, κυλιούνται κάτω από τα γέλια.

Όπως μου έλεγε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, οι δήθεν προσκείμενοι στον Σαμαρά γαλάζιοι βουλευτές, ακούν «μπαγιόκο» και τρέχουν!

Τι ακριβώς εννοούσε, θα σας γελάσω. Είναι πάντως γεγονός ότι έπειτα από την αποκάλυψη των ονομάτων των βουλευτών που επισκέφτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή, στην σκιά της ψήφισης της τροπολογίας η οποία θα εξασφαλίσει στην ελληνική οικονομία εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλόμισθους Πακιστανούς, επικράτησε πλήρες σιωπητήριο.

Θεσμικός παράγοντας μάλιστα τοποθετημένο εντός κοινοβουλίου, είχε στείλει συνεργάτη του με μπλοκάκι για να καταγράφει τους βουλευτές που ήθελαν να παραστήσουν τους Σαμαροφύλακες.

Εν κατακλείδι, ο Κυριάκος θεωρεί ότι έχει εκμηδενίσει την υποτιθέμενη επιρροή του Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Άλλο είναι το πρόβλημα του και αυτό ακούει στο όνομα Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός εθνικής άμυνας σε αντίθεση με πρόσωπα όπως ο Σαμαράς και ο Άδωνις, δεν ασχολείται με το να φτιάξει «εσωκομματικό στρατό». Φαίνεται όμως ότι έχει τον τρόπο να κοντράρει τον πρωθυπουργό σε σημαντικά θέματα, όπως η ελληνοτουρκική προσέγγιση ή οι επιλογές στα εξοπλιστικά, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νίκος Δένδιας έχει σηκώσει πραγματικό αντάρτικο.

Ο υπουργός που ακύρωσε ακόμα και συμφωνίες οι οποίες είχαν προέλθει απευθείας από το Μαξίμου, ενώ απουσιάζει επιδεικτικά από συνεδριάσεις αρμοδίων επιτροπών για «αμφιλεγόμενες πρωτοβουλίες» αλλά και το ΚΥΣΕΑ!

Πρόσφατα μάλιστα, σε εκτενέστατη διαρροή σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, σφυροκόπησε κυριολεκτικά ακόμα και τον διάδοχο του στο υπουργείο εξωτερικών. Εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη αντίθεσή του στην πανηγυρική προσέγγιση Κυριακού – Ερντογάν!

Αυτό το τελευταίο, είναι που προβληματίζει πραγματικά τον Κυριάκο. Πως τολμά ο υπουργός του να αμφισβητεί το μεγαλείο του; Τι πλάτες διαθέτει για να το κάνει; Έχει άδικο εντέλει ο Κυριάκος μας που τον έχει στο «μικροσκόπιο» τα τελευταία χρόνια;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This