Μπράβο αντοχή ο Κυριάκος!

Μόνον ο Βέγγος στην θρυλική ταινία θα άντεχε τα χτυπήματα του Βορίδη

Must Read

Παροιμιώδη αντοχή επιδεικνύει ο ατσάλινος ηγέτης μας, στα απανωτά και απάνθρωπα χτυπήματα του Μάκη Βορίδη.

Για την ακρίβεια, ο Βορίδης έγινε ο πρώτος υπουργός δυτικής Δημοκρατίας, ο οποίος χαρακτηρίζει «αντισυνταγματικό» νομοσχέδιο το οποίο ψηφίζεται από την κυβέρνηση του, και όμως παραμένει μέλος της!

Τα πάντα όμως έχουν εξήγηση.

Ο πάνσοφος κυβερνήτης μας, γνωρίζει ότι ο Μάκης Βορίδης επιδιώκει να εκδιωχθεί από την κυβέρνηση, ώστε με την στήριξη ισχυρού και αμφιλεγόμενου επιχειρηματικού κέντρου – με το οποίο συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια – να δημιουργήσει νέο πόλο στην δεξιά.

Η επιχείρηση αυτή ήταν γνωστή στο Μαξίμου. Είχε μάλιστα διενεργηθεί και σχετική δημοσκόπηση η οποία έδειξε πως ένα, με αρχηγό τον Μάκη, θα πήγαινε «άπατο». Το δημοσκοπικό αυτό εύρημα είχε καθησυχάσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Όταν όμως ήρθε η συζήτηση για το νομοσχέδιο αναγνώρισης του γάμου ομοφυλόφιλων, τα δεδομένα άλλαξαν.

Υπάρχει πλέον εμφανές ενδεχόμενο, ο Μάκης Βορίδης να μην αποχωρήσει μόνος του, αλλά να συσπείρωση γύρω του περί τους 10 βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που έχουν αποφασίσει να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ο Κυριάκος θα στηρίζεται στο Μάκη Βορίδη για την παραμονή του στην εξουσία! Με απλή αναγωγή, ο Κυριάκος θα στηρίζεται σε αυτόν που στηρίζει τον Μάκη Βορίδη, για να παραμένει στην εξουσία.

Πρόκειται για την μοναδική απειλή που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, ο Κυριάκος έχει μετατραπεί σε πράκτορα Θου Βου, που ανέχεται την μία σφαλιάρα μετά την άλλη, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Με τον Βορίδη, σε ρόλο Ζαννίνου…

Θα κάνει τα πάντα, προκειμένου ο Μάκης Βορίδης να μην «αποσχιστεί», συμπαρασύροντας τους αντάρτες βουλευτές, οι οποίοι ούτως ή άλλως θεωρούνται τελειωμένοι από το Μαξίμου…

Δεν θες Μάκη μου να ψηφίσεις; Δεν πειράζει, δεν βάζω κομματική πειθαρχία.

Λες ότι είναι αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο Μάκη μου; Δεν πειράζει, λέγε ότι θες λέγε, αρκεί να μου δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης…

Μπράβο αντοχή!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This