Ανοίγει τις φυλακές για τους αντιφρονούντες ο Κυριάκος!

Must Read

Βγάζει τα γάντια ο σωτήρας του έθνους και αφήνει κατά μέρος της ευγένειες. Ας το έχουν αυτό καλά στο μυαλό τους, όσοι ονειρεύονται «νέα πολυτεχνεία», είτε στις εθνικές οδούς, είτε στα πανεπιστήμια.

Αλλά και όσοι ασκούν κριτική στον Κυριάκο μας, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει μοιράσει απλόχερα η κυβέρνηση του στα ΜΜΕ, κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στον Κορυδαλλό.

Η δήλωση του γίγαντα υπουργού Φλωρίδη, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Όποιος συκοφαντεί τον κυβερνήτη του έθνους, θα καταλήγει στις φυλακές με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα της δήλωσης του ότι «δεν μπορεί κάποιος να συκοφαντεί και να παραμένει ελεύθερος».

Εξαιρετικά σημαντική όμως είναι και η ζύμωση εντός του Μεγάρου Μαξίμου για σκληρή αντιμετώπιση στους καταληψίες των πανεπιστημίων και σε δεύτερη φάση, των αγροτών, εάν κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ο Κυριάκος με την σοφία που τον διακρίνει, προειδοποίησε ξεκάθαρα: Ταύτισε τους φοιτητές που κάνουν καταλήψεις στα πανεπιστήμια, με ληστές. Που καταλήγουν οι ληστές; Μα φυσικά στη φυλακή!

Για τους αγρότες το είπε έξω από τα δόντια: Δεν υπάρχει αγροτικό ζήτημα!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αγρότες δεν έχουν καμία νομιμοποίηση για να διαμαρτύρονται, πολλώ δε για να κάνουν κινητοποιήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ο αρμόδιος υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, συμπεριφέρεται (λεκτικά μέχρι στιγμής) στους αγρότες, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος, στους κομμουνιστές.

Όσοι νομίζουν ότι τα τανκς στην άσφαλτο ανήκουν στο παρελθόν, ας το ξανασκεφτούν…

Η συνέχεια, μπορεί να τους εκπλήξει. Ένας εκπληκτικός πρωθυπουργός σαν τον Κυριάκο, δεν είναι ποτέ προβλέψιμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This