Ο Κυριάκος «δίνει» τον Καραμανλή για να σωθεί!

Must Read

«Σιμουλτανέ» επιπέδου Κασπάροφ ο Κυριάκος. Σας είχα ενημερώσει φυσικά ότι ο ευφυέστατος ηγέτης μας χρησιμοποιούσε τον Κώστα Αχ Καραμανλή με έναν και μόνο στόχο: Να απαξιώσει τον «Καραμανλισμό» που ούτως ή άλλως είναι ο πραγματικός αντίπαλος του «Μητσοτακισμού».

Το δαιμόνιο σχέδιο του, λειτουργούσε άψογα. Ο πρώην υπουργός έκανε τα πάντα για να απαξιώσει την πολιτική κληρονομιά που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε.

Είναι ο Κώστας Αχ Καραμανλής που αποκάλεσε τον Σημίτη «εθνικό κεφάλαιο», κάνοντας τους πραγματικούς Καραμανλικούς να ανατριχιάσουν.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σε μια ανήκουστη ενέργεια, ο Κώστας Αχ Καραμανλής συμμετείχε στην παρουσίαση βιβλίου του «καραμανλοφάγου» …Άρη Πορτοσάλτε! Πλάι σε άλλους μεγάλους υβριστές του Κώστα (πραγματικού) Καραμανλή, όπως η Μιράντα Ξαφά και ο Σκυλακάκης!

 

Τώρα, φαίνεται ότι ο Κυριάκος δεν θα αγνοήσει την χρυσή ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Όπως φάνηκε και στο διάγγελμα του για το ένα έτος από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, όπου υποσχέθηκε «δικαιοσύνη», τυχόν δίωξη Καραμανλή θα αποτελούσε πολιτικό δώρο για τον «Μητσοτακισμό». Εάν δε δούμε «Καραμανλή» στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου, τότε ο Μητσοτάκης θα έχει καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε ούτε ο αείμνηστος πατερας του, ούτε η θρυλική Αυριανή: Να γκρεμίσει τον Καραμανλισμό. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This