Αρένα το Μαξίμου από το σκάνδαλο Ασημακοπούλου – Κεραμέως!

Must Read

Ευρωβουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, υπουργοί και βουλευτές απαιτούν από τον πρωθυπουργό να χύσει αίμα!

Όχι φυσικά, δεν τους πήρε ο πόνος για την παραβίαση του νόμου και των προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων. Ο Κυριάκος έχει εκπαιδεύσει τα στελέχη του κόμματος του να μην ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες.

Η υπόθεση ΑσημακοπούλουΚεραμέως όμως χτύπησε την ευαίσθητη φλέβα κάθε πολιτευτή που αγαπά τον Μητσοτάκη: Το συμφέρον του!

Σας είχα ενημερώσει ότι αμέσως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, οργισμένοι ευρωβουλευτές αλλά και μελλοντικοί υποψήφιοι επικοινώνησαν με τον Μπρατάκο και άλλους συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκφράζοντας την οργή τους και απαιτώντας την αποβολή της Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο.

Οργή όμως ξέσπασε και κατά της Κεραμέως, από την στιγμή που η Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε πως είχε εξασφαλίσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που χρησιμοποίησε, από το Υπουργείο Εσωτερικών!

Η Κυριακή ήταν πραγματικά… κολασμένη! Βουλευτές, πολιτευτές αλλά ακόμα και υπουργοί, εξέφραζαν την οργή τους για την πρωτοφανή και παράνομη εύνοια της υπουργού εσωτερικών προς μία συγκεκριμένη υποψήφια.

Αυτές ακριβώς οι πιέσεις ήταν που υποχρέωσαν την Κεραμέως να κρεμάσει στα μανταλάκια την Ασημακοπούλου με επίσημη ανακοίνωση του γενικού γραμματέα, προκειμένου να γλιτώσει ίδια από τις συνέπειες…

Τώρα όμως, ξεκινά η δικαστική αντιπαράθεση η οποία μάλιστα θα γίνει εκτός Ελλάδος. Εκτός εάν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέμβει, ώστε να δικαστεί η υπόθεση στην Ελλάδα και να σωθεί η Ασημακοπούλου αλλά και η Κεραμέως από τα πηγαινέλα σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This