Πόλεμο κήρυξε το Μαξίμου στους Μακεδόνες υβριστές του Κυριάκου

Must Read

Εξαιρετικά ικανοποιημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου από την στάση των βελγικών αρχών κατά των υβριστών του Έλληνα ηγέτη, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα δημόσια βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι Βέλγοι, ανοίγουν μία μεγάλη συζήτηση για το πως πραγματικά θα πρέπει να τιμωρούνται όσοι τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το τσιτάχ της Μεσογείου.

Λίγες ώρες έπειτα από την εμφάνιση του υβριστικού για τον Μωυσή μας, πανό, η Βελγική αστυνομία με χημικά, σπρέι πιπεριού, γκλομπ και παγωμένο νερό, έμαθε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ τι θα πει σεβασμός στον αναμορφωτή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το υβριστικό πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Η ηλεκτρονική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου μάλιστα, έπιασε απευθείας δουλειά, προκειμένου να καταδείξει στους Έλληνες από την Λαμία και κάτω, ότι όσοι κατοικούν από την Λαμία και πάνω, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Κυριάκου, έπιασε δουλειά

«Κανέναν οίκτο για τα σκουπίδια του ΠΑΟΚ και τον Πουτινικό πρόεδρο τους», αναγράφουν οι πραίτορες του Κυριάκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με τους Βέλγους»!

 

Είναι μεγάλη ευκαιρία και στις ευρωεκλογές να τοποθετηθούν Βέλγοι αστυνομικοί έξω από τα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να βασανίζουν όσους διανοούνται να μην ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This