Σκοτεινό σχέδιο ανατροπής του Κυριάκου από τον Ίλον Μασκ

Must Read

Όποιος ισχυριζόταν ότι ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σκοτεινό ρόλο στο διεθνές στερέωμα, επιβεβαιώνεται πλήρως. Αυτό όμως που πλέον αποκαλύπτεται, είναι ότι ο ισχυρός άνδρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του X, έχει όλους τους μεγάλους ηγέτες της σωστής πλευρά της ιστορίας, στο στόχαστρο.

Στόχος όπως φαίνεται δεν είναι μόνο η ανατροπή του Τζο Μπάιντεν και η επανεκλογή του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν με την κατάληψη της Ουκρανίας και την διάλυση του ΝΑΤΟ.

Ο Μασκ φαίνεται να έχει κατανοήσει πλήρως τον νευραλγικό ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και πλέον τον έχει θέσει στο στόχαστρο!

Πίσω από την γνωστή πλατφόρμα X που ο Έλον Μασκ την έχει καταντήσει κρησφύγετο ψεκασμένων, τοξικών και πουτινόφιλων, αναπτύσσεται μια πανίσχυρη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης: Το GROK. Μία πλατφόρμα που έρχεται ως απάντηση στο δημοκρατικό, μητσοτακικό, αντιρωσικό και έγκυρο, ChatGPT.

Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο GROK, επιτρέπεται μόνο στα εκλεκτά, διακεκριμένα μέλη του X και μάλιστα, εκτός Ελλάδας. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έπιασε στον ύπνο το Μέγαρο Μαξίμου, με ευθύνη φυσικά του Γκρίνμπεργκ…

Κοιτάξτε τώρα πως ο Μασκ εξυφαίνει το βρώμικο σχέδιο ανατροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η τρομερή συνωμοσία του Έλον Μασκ με στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το ερώτημα που τίθεται στην βρωμερή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης του Έλον Μασκ, αφορά την περιουσιακή κατάσταση του εθνεγέρτη ηγέτη μας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απάντηση που δίνει η πλατφόρμα που δεν θα έπρεπε να αποκαλείται «τεχνητής νοημοσύνης» αλλά «τοξικότητας επιπέδου Βαξεβάνη», είναι αδιανόητη και εξοργιστική.

Σύμφωνα λοιπόν με το απάνθρωπο ρομπότ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένεια του, διαθέτουν πέντε ακίνητα, ίσως στο πολυτελέστερο κτιριακό συγκρότημα του πλανήτη: Το Dubai Pearl, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Και η αθλιότητα δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με την πλατφόρμα έντεχνης ανοησίας του ρωσόφιλου δισεκατομμυριούχου, ο Κυριάκος είχε και άλλα ακίνητα στο συγκεκριμένο συγκρότημα, τα οποία πούλησε εισπράττοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

 

Πρόκειται φυσικά για αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες που εκπορεύονται από τα άδυτα του Κρεμλίνου και των ανθρωποκτόνων ορυχείων διαμαντιών της οικογένειας Μασκ στη Νότιο Αφρική.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συναντηθεί μόλις δύο φορές σε ολόκληρη την επίγεια ύπαρξη του με τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτού του συγκροτήματος, Σεΐχη Zayed.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον σεΐχη Ζαγέντ στα Εμιράτα, τον Νοέμβριο του 2020

Η πρώτη συνάντηση έγινε το Νοέμβριο του 2020 στα Εμιράτα, ενώ η δεύτερη συνάντηση έγινε τον Απρίλιο του 2023, στην Αθήνα.

Τι θέλει λοιπόν να μας πει ο «ξεπλυμένος» μπούλης με τα γαλανά ματάκια; Ότι ο Κυριάκος μας συζητούσε με τον Σεΐχη για real estate εκατομμυρίων και όχι για τα εθνικά μας θέματα;

Και για να βάλω την ταφόπλακα σε αυτό το ξενοκίνητο πραξικόπημα κατά του αδιαμφισβήτητου, εκλεγμένου με 41% ηγέτη μας, σας ενημερώνω ότι το Dubai Pearl ήταν ημιτελές και κατεδαφίστηκε, ενώ τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για νέο επενδυτή. Ποιος λοιπόν θα έδινε τόσα λεφτά «αέρα» σε έναν πρωθυπουργό;

Κάποιος λοιπόν να ενημερώσει τον Έλον Μασκ, ότι ο Κυριάκος δεν έχει ανάγκη από λεφτά. Ότι κάνει το κάνει από ιδεολογία. Και ότι επίσης όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, είναι καταγεγραμμένα στο πόθεν έσχες του, το οποίο είναι αδιάβλητο.

Όποιος νομίζει ότι με τα δισεκατομμύρια του θα ανατρέψει ένα θεόπεμπτό ηγέτη, το πολύ πολύ να χάσει τα λεφτά του…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Με τέτοιους δημοσιογράφους σαν αυτόν πού έγραψε το άρθρο,δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε, έχουμε το Πούλιτζερ στο τσεπακι…..

  2. Ελον Μάσκ =Βρωμιά Προστυχια Αλητεία ανεξέλεγκτη στον κυβερνοχώρο plus Μαύρη τρύπα χάος στο άπειρον στην Αμερική!Καηκαμε?Να καεί στην κόλαση που ο ίδιος εφεύρε!!

  3. Τον φοβάται τον Κυριάκο και αυτός! Η Ούρσουλα προσκυνά,ο Βέρμπερ το ίδιο ,άρα είμαστε όλοι για φούντο με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε οι άνθρωποι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This