Τα κορίτσια της showbiz μετά την… κλεισούρα, έφεραν τον καύσωνα

Must Read

Ο Μάιος μπήκε με… άγριες διαθέσεις και οι πρώτες ημέρες με καύσωνα καταγράφηκαν μόλις στα μέσα του μήνα.

Μοιραία, λοιπόν, μετά και τη χαλάρωση των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, είναι πλέον χαλαρές και οι αιθέριες υπάρξεις της εγχώριας showbiz. Απόδειξη; Φόρεσαν τα μαγιό της, έβαλαν τ’ αντηλιακά τους κι έβγαλαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους στον ήλιο… του Ιnstagram, κάνοντας τ’ αρσενικά πλήθη των followers τους να χρειαστούν -κατά περιπτώσεις- μέχρι και… υπογλώσσια.

Έπειτα από δύο μήνες καραντίνας, τα κορίτσια μπούχτισαν από την κλεισούρα και τώρα τα δίνουν όλα, απολαμβάνοντας στο έπακρο το καλοκαίρι και την ελευθερία τους δίπλα σε παραλίες και πισίνες.

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΕΛΕΤΣΙ

Είναι το στρώμα της μονό και το κορμί της αγαλμάτινο! Η «μαύρη γαζέλα» της δημοσιογραφίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία κυνηγάει κάθε καλοκαίρι τους ξένους celebrities στη Μύκονο για να τους πάρει δηλώσεις, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή σε πισίνα και γοήτευσε τον αντρικό πληθυσμό των social media με το στιλ της και φυσικά το τοσοδούλι μπικίνι της.

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ

Πληροφορίες οι οποίες θέλουν σύσσωμο το αντρικό Ιnstagram να τραγουδάει «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ» στη θέα της Κόνι Μεταξά με αποκαλυπτικό καφέ μπικίνι ελέγχονται. Είναι γεγονός πάντως πως η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει εκκεντρικό στιλ, μπόλικο σεξαπίλ και κορμάρα, που ξέρει να την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο στα social media.

ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι: Το «απόλυτο κορμί» της ελληνικής πασαρέλας των 90s, η Βίκυ Κουλιανού, πόζαρε στον instagram-ικο φακό με ολόσωμο μαγιό και… μοίρασε απλόχερα καρδιοχτύπια. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που σταμάτησε το μόντελινγκ, η μελαχρινή καλλονή αποδεικνύει πως είναι σαν το παλιό καλό κρασί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Τα είδαν όλα… μπλε οι άντρες που κοίταξαν τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με το μπλε μπικίνι. Η πρώην συνάδελφος της Ιωάννας Τούνη στο reality του Σκάι εντυπωσίασε πάλι. Μπήκε στη θάλασσα έως τις γάμπες και φωτογραφήθηκε κρατώντας άμμο στα χέρια της. Το κορμί της σαφώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον (και τα σχόλια!) των followers της. 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έχει τ’ όνομα της «καυτής Θεσσαλονικιάς», ωστόσο ο  ήλιος είναι επικίνδυνος, γι’ αυτό εκείνη φροντίζει να προστατεύεται με το κατάλληλο αντηλιακό. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» φόρεσε μαύρο ολόσωμο, σέξι μαγιό, ξάπλωσε σε παραλία με λευκή άμμο και πόζαρε με αισθησιασμό, δίνοντας έμφαση στα προσόντα της!

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

«Φουλ» της ψάθας για τη sexy yoga trainer. Η Σόφη Πασχάλη ξέρει από συνδυασμούς, ταιριάσματα και προκλήσεις… Σε ό,τι αφορά τα μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ τουλάχιστον, της βγάζουμε το (ψάθινο) καπέλο. Ποζάροντας με ένα ιδιαίτερο μαγιό, το οποίο συνδύασε με μια τσάντα, επίσης ψάθινη, η γυμνάστρια έστειλε… δωράκι στους fans της ένα «κλικ» φωτιά και λάβρα!

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ

«Βράχο βράχο τον καημό» τους μετράνε οι αρσενικού γένους διαδικτυακοί φίλοι της Ερρικας Πρεζεράκου από την ώρα που την είδαν στο Ιnstagram με το μικροσκοπικό μπικίνι της να στέκεται όρθια επάνω στα βραχάκια και να ετοιμάζεται να βουτήξει. Η παίκτρια του «J2US» με τις εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες ξεκίνησε τα μπάνια της και… κόλασε τα πλήθη.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

Αναψοκοκκινισμένη -από τον ήλιο προφανώς- και με τα ξανθά της μαλλιά βρεγμένα, η Βίκυ Κάβουρα έστειλε φιλάκια στους followers της και σαν να τους… λίγωσε! Η ηθοποιός πόζαρε από την άνετη ξαπλώστρα της, αμέσως μετά τη βουτιά της, φορώντας μαύρο μαγιό και χρυσό σταυρουδάκι στον λαιμό.

Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση της Μαρινέλλας για το πώς βίωσε την πανδημία: «Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This