Η «προσωπική» ζωγράφος και θύμα του παιδόφιλου Επστάιν αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ την… λιγουρευόταν!

Must Read

«Όχι, όχι αυτή δεν είναι εδώ για εσένα», φέρεται να είπε ο Τζέφρι Επστάιν στον Ντόναλντ Τραμπ, όταν τον είδε να «λιγουρεύεται» τη νεαρή καλλιτέχνιδα που ζωγράφιζε τα γυμνά πορτρέτα των… ανήλικων σεξουαλικών θυμάτων του.

Αυτό καταγγέλλει η 50χρονη Μαρία Φάρμερ, αφήνοντας, μάλιστα, να εννοηθεί ότι, στη συνέχεια, ο Τραμπ οδηγήθηκε σε διπλανό δωμάτιο όπου είχε «πονηρό» ραντεβού.

Η Φάρμερ ήταν η πρώτη γυναίκα που κατηγόρησε για βιασμό τον καταδικασμένο για παιδεραστία Επστάιν, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο αυτοκτόνησε στο κελί του. Σήμερα, μιλώντας στην «Daily Mail», η Φάρμερ ισχυρίζεται ότι, τρεις ημέρες μετά την πρόσληψή της ως ζωγράφου, συνάντησε τον Τραμπ στο γραφείο του Επστάιν στη Νέα Υόρκη.

«Ήταν εννέα το βράδυ και το γραφείο του Επστάιν ήταν άδειο… Εγώ καθόμουν φορώντας ρούχα για τρέξιμο που άφηναν εκτεθειμένα τα πόδια μου» περιέγραψε.
«(Ο Τραμπ) μπήκε στο δωμάτιο και κοιτούσε επίμονα τα πόδια μου», είπε, προσθέτοντας ότι ο τρόπος που την κοιτούσε την έκανε να νιώσει σαν να ήταν «το δείπνο του». «Υπέθεσε ότι βρισκόμουν εκεί για εκείνον και τότε μπήκε μέσα ο Επστάιν λέγοντας: “Όχι, όχι αυτή δεν είναι εδώ για εσένα”», υποστήριξε.

«Κάποιο άτομο» τον περίμενε σε διπλανό δωμάτιο

Στη συνέχεια τους είδε να χαμογελούν πονηρά και ο Επστάιν είπε στον Τραμπ να πάει σε διπλανό δωμάτιο. «Εκεί μέσα υπήρχε κάποιο άτομο για εκείνον», πρόσθεσε η 50χρονη, αναφερόμενη στον Τραμπ, προσθέτοντας «δεν ξέρω ποιο άτομο… (τότε) δεν είχα ιδέα του τι γινόταν».

Σημείωσε ότι, πλέον, γνωρίζει πως όποιος έμπαινε στο γραφείο του Επστάιν, το έκανε όχι για δουλειές αλλά για άλλον λόγο. Ισχυρίστηκε δε ότι η τότε σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα, ήταν κολλητή φίλη της «μαντάμ» του Επστάιν, Γκισλέιν Μάξουελ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This