Η Εύη Σαλταφερίδου παραδέχτηκε πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι με τον Κώστα Καραφώτη (video)

Must Read

Ο Κώστας Καραφώτης δεν μιλάει για τη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου, αλλά εκείνη έσπασε… το εμπάργκο σιωπής και παραδέχτηκε πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι!

Κι όλα αυτά μπροστά στην κάμερα του Open. Ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» βρέθηκε χθες στα παρασκήνια του γυρίσματος του τέταρτου επεισοδίου του «J2US», όπου συνάντησε μεταξύ άλλων και τον γνωστό τραγουδιστή. Εκείνος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, μέχρι τη στιγμή που ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν πέρασε την περίοδο της καραντίνας συγκατοικώντας με την πρώην παίκτρια του «Survivor 2»! Τότε ο Κώστας Καραφώτης άλλαξε ξαφνικά όψη και χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του, έφυγε απότομα από το πλάνο, χωρίς καν να απαντήσει.

Η ίδια εκπομπή ωστόσο φιλοξένησε συνέντευξη και της Εύης Σαλταφερίδου, η οποία υπήρξε λαλίστατη για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Η γυμνάστρια όχι μόνο μίλησε για τον αγαπημένο της, αλλά επιβεβαίωσε και το φημολογούμενο ειδύλλιό τους! «Είμαστε μαζί, ναι, έχει καιρό, αλλά στην καραντίνα εγώ πήγα στη Θεσσαλονίκη, γιατί έκλεισαν τα γυμναστήρια, πήγα να δω τους δικούς μου και έμεινα εκεί. Έγινε η καραντίνα, οπότε αναγκαστικά την περάσαμε χώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ νωρίς για συγκατοίκηση και γι’ αυτό τον λόγο δεν πολυσυζητάμε γι’ αυτό. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Περνάμε όμορφα, όλα καλά» πρόσθεσε μέσα στη γλύκα η personal trainer.

O Κώστας Καραφώτης τους λίγους μήνες που είναι ζευγάρι με την Εύη αρνείται πεισματικά να το επιβεβαιώσει. «Δεν ισχύει. Όλο αυτό είναι… σπασμένο τηλέφωνο. Φυσικά και τη γνωρίζω» ανέφερε τον περασμένο Νοέμβριο σε δηλώσεις του, πάλι στο «Ευτυχείτε!».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=tiGLo2o_dwM&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Η Ασημίνα Ουστάλλι του «MasterChef 3» είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Σταύρο Αηδόνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This