Σάββατο 19/6/2021

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Φυσικά και είχαμε προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά» (video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της, έχοντας κάνει ένα νέο βήμα στην σχέση της και έτοιμη να αναλάβει τα ηνία νέας εκπομπής σε καινούριο κανάλι.

Το μοντέλο και πρωήν κριτής του GNTM μιλάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» για τη συγκατοίκηση με τον Stan, τις σχέσεις της με το Star αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα:

Η νέα τηλεοπτική της στέγη όπως ακούγεται είναι ο Alpha και το σόου «Masked Singer»:

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή». 

Η ίδια μίλησε  για το GNTM που αναμένεται να ξεκινήσει  τον νέο του κύκλο: «Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι».

Φυσικά, η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις κόντρες στην συνεργασία με την Βίκυ Καγια: «Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά», απάντησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ