Σάββατο 19/6/2021

Η  Άσπα Τσίνα αφήνει το «J2US»: «Ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του» (video)

Η Άσπα Τσίνα με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το σόου «Just The 2 of us».

Η τραγουδίστρια που έχει μοιραστεί δημόσια την μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να εργάζεται πάνω στην μεγάλη αγάπη της το τραγούδι.

Η Άσπα Τσίνα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την αντίδραση που την χαρακτηρίζει, αναφέρει ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί γιατί όπως την συμβούλευσε η γιατρός της, πρέπει να φροντίσει την υγεία της.

View this post on Instagram

OK! Mission accomplished. ❤️

A post shared by Aspa Tsina (@aspatsinaofficial) on

«Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν. Έτσι αποφάσισα να ακούσω τη γιατρό μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο που θα με δείτε. Δε θέλω να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσα να είχα οποιαδήποτε άλλη στάση στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη», είπε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Της ευχόμαστε να ξεκουραστεί και να επιστρέψει δριμύτερη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ