Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά. Μη τα βλέπετε όλα σαν μια μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε. Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους. Η εβδομάδα, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα κι αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, οι οποίες μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε. Υστερα από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Οπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσετε. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη περίοδος θα ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυθείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε τη δυνατότητα της ουσιαστικής προσέγγισης με τον σύντροφο της ζωής σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δεν θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές επαφές σας. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά έρχονται μπούμερανγκ, οπότε δεν βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί. Ενα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και στα καινούργια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Εστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ: Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε ένα από τα πιθανά σενάρια για αυτό τον μήνα είναι μια φιλία τρυφερή να εξελιχθεί σε έναν βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής. Φροντίστε να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα της στιγμής. Ομως, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δεν σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ατομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά, όπως φαίνεται, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα στα οποία δεν ήσασταν υπεύθυνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ομως, τώρα που θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε. Ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ό,τι δεν σας αρέσει. Επαναστατήστε και αναζητήστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούργιους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας. Βέβαια, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δεν θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε έναν θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οι οποίες θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.
Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στον συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλα και κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα. Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και την ψυχική σας κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις για να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, η οποία σας ενδιαφέρει αρκετά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This