Οι 7 δύσκολοι μήνες της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού, Σόνιας

Must Read

Η Τζένη Μπαλατσινού συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram όταν ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι της μητέρας της, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας ότι οι δύσκολες στιγμές θα έχουν ένα αισιόδοξο τέλος.

Η μητέρα της Τζένης, η Σόνια Χριστοδούλου, από τις πιο όμορφες και κομψές κυρίες του κύκλου της, ξεχωρίζει για την σεμνότητα, το ήθος της και την αγάπη στα τρία της παιδιά. 

Μαμά και κόρη, πανέμορφες, μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό

Η περιπέτεια της υγείας της ταλαιπώρησε την ίδια και ανησύχησε την οικογένεια και της φίλους της οι οποίοι την στήριζαν από απόσταση λόγω των έκτακτων μέτρων της πανδημίας και τον κίνδυνο που θα μπορούσε να της επιφέρει η επαφή.

Σικάτη και διακριτική, στον γάμο της κόρης της με τον Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού, στην ανάρτηση της περιγράφει ότι επτά δύσκολοι μήνες πέρασαν και η μητέρα της κατάφερε να βγει δυνατή με πίστη και αισιοδοξία διένυσε όλη αυτή την αναμονή που χρειάστηκε να υπομείνει μακριά από τους αγαπημένους της.

«Πέρασαν δύσκολα αυτοί οι 7 μήνες… Η υπομονή , η θετική σου σκέψη και η πίστη ότι θα είμαστε πάλι όλοι μαζί σε έκαναν να τα καταφέρεις! Σε αγαπώ & σε ευχαριστώ μαμά» έγραψε στην ανάρτησή της.

To newsbreak.gr της εύχεται να είναι σιδερένια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρωδία θητείας σε παρωδία χώρας

Αρχικά υπολογίζαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας έκανε την τιμή να υπερασπιστεί επί 20ήμερον την εδαφική ακεραιότητα της...

More Articles Like This