Χαμηλοί τόνοι από την Αλίκη Κατσαβού για το θέμα της περιουσίας του Κώστα Βουτσά

Must Read

Αγάπη μόνο για την Αλίκη Κατσαβού και τις κόρες του αείμνηστου Κώστα Βουτσά! Μετά τη δημόσια αυστηρή προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά μέσω της εκπομπής «Μεσάνυχτα» του Alpha σχετικά με τα κληρονομικά του πατέρα της, ήρθε και πάλι η σειρά της χήρας του αξέχαστου ηθοποιού να πάρει τον λόγο.

«Εγώ δεν θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια, είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Τον Φοίβο δεν τον λογαριάζω, γιατί είναι υπό την κηδεμονία μου, είναι μικρό παιδί και δεν έχει λόγο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω ότι μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού στην κυπριακή εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η τέταρτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη διάσταση που πήρε το θέμα των κληρονομικών. Και το επανέλαβε δύο φορές στη συνέντευξή της, προσθέτοντας, επίσης, πως οι σχέσεις με τις τρεις κόρες του είναι άριστες.

«Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες, λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μάς έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί η συζήτηση που γίνεται δημόσια σε εκπομπές για τα κληρονομικά, γιατί δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα, που όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν» ανέφερε… δείχνοντας προς την πλευρά της Σάντρας Βουτσά, η οποία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, εξαπέλυσε… προειδοποιητικές βολές: «Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί πως θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους θα είναι πολύ γελασμένος» είπε σε αυστηρό τόνο, ανοίγοντας το θέμα.

https://www.youtube.com/watch?v=KrJCWucr2E4&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την εγκυμοσύνη της Σουηδέζας συζύγου του και την περίοδο που πέρασε στην φυλακή (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This