Σάντρα Βουτσά για τα περιουσιακά: «Γελασμένος όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους» (video)

Must Read

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Σάντρα Βουτσά, η κόρη που απέκτησε ο Κώτσας Βουτσάς με την Έρρικα Μπρόγιερ. Η Σάντρα σε έναν καταιγισμό άτυχων γεγονότων, βίωσε μέσα σε μόλις 40 ημέρες τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας αλλά και του πατέρα της, του «γίγαντα» του ελληνικού κινηματογράφου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, η Σάντρα μίλησε για το πώς βίωσε αυτό το δύσκολο διάστημα: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου.Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου», είπε για τον θάνατο της μητέρας της που ήρθε αιφνίδια.

Όσο για τον Κώστα Βουτσά; Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο «αιώνιος έφηβος» τους είχε πείσει ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη ζωή, ενώ μίλησε για τον τρόπο που οι δυο τους την ανέθρεψαν: «Ο πατέρας μου μας είχε πείσει ότι δε θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν “παγωμένη” με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Με τη μητέρα μου κάναμε πολύ ωραία παρέα, αλλά είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι ήταν διάσημοι».

https://www.youtube.com/watch?v=kibwqWyjMU0

Η ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την περιουσία του πατέρα της και τον διαμοιρασμό, στάθηκε αφορμή για αρκετά σχόλια καθώς η Σάντρα απάντησε με υποθετικά την ερώτηση, όμως το αυστηρά προειδοποιητικό ύφος της έδωσε τροφή για διάφορα σενάρια:«Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δε θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=2Ap8fRnNEBY

Εκνευρισμός στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβγαλε σε τηλεφωνική επικοινωνία τη Σάντρα Βουτσά για να αντλήσει πληροφορίες για κάποια κόντρα που μπορεί η ίδια να μην έχει εκφράσει. Ωστόσο, έκπληκτη η Σάντρα Βουτσά, επιβεβαίωσε ότι η δεν υφίσταται κανένα τέτοιο σενάριο και απάντησε θεωρητικά σε μια… θεωρητική ερώτηση. Στην πίεση της παρουσιάστριας, η Σάντρα απάντησε:  «Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα πούμε με τις αδερφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε σώνει και καλά να σας πω κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ξαναρωτάτε το ίδιο πράγμα. Ό,τι και αν συμβαίνει, αν συμβαίνει κάτι, είναι ανάμεσα σε μένα και τις αδερφές μου. Απάντησα πολύ θεωρητικά», τόνισε η Σάντρα Βουτσά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This