Η Ιωάννα Χαρδαλιά προμοτάρει πάρτι τη στιγμή που ο πατέρας της τρέχει και δε φτάνει με τα νέα κρούσματα

Must Read

Η κόρη του «σκληρού» Νίκου Χαρδαλιά σηκώνει «αντάρτικο»!

Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia!

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.

Βόλτες με φίλους και έξοδοι σε νυχτερινά μαγαζιά επανήλθαν στις αναρτήσεις της, με αποκορύφωμα το χθεσινό promo μέσω Insta-Story, για το πρώτο πάρτι του γνωστού παραλιακού μαγαζιού, τη στιγμή που η Πολιτική Προστασία και ο υφυπουργός πατέρας της, βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις εξετάζοντας τα επόμενα βήματα για την διαχείριση της αύξησης κρουσμάτων…

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό κάνει λάθος», δήλωσε προβληματισμένος χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς. Η Ιωάννα όμως κάνει ότι δεν ακούει…

Ξέρει -εκ των έσω- κάτι που δεν ξέρουμε, ή ισχύει (και εδώ) το 2 μέτρα 2 σταθμά;

Δείτε την πρόσκληση της Ιωάννας Χαρδαλιά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This