Στον εισαγγελέα με χειροπέδες η Ιωάννα Κουσκούση μετά τη μήνυση του Χαρδαλιά για το μπουγέλο (video)

Must Read

Η Ιωάννα Κουσκούση μοιάζει να είναι εθισμένη στις φασαρίες και τους τσακωμούς με τους αστυνομικούς και η κατάληξή της να περάσει με χειροπέδες το κατώφλι του εισαγγελέα ήταν κάτι που θα συνέβαινε αργά η γρήγορα.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που έγινε διάσημη με την εναντίωσή της στα έκτακτα μέτρα για την πανδημία, καυγάδισε με άνδρες των αρχών αλλά και εργαζόμενους σε καταστήματα , πάντα βιντεοσκοπώντας τα καμώματά της αλλά και τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο διάβα της. Η οξύθυμη παρουσιάστρια που υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα για να μας υποτάξουν οι…μασόνοι και χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που προστατεύονται και  ως «πρόβατααα» έδωσε νέο σόου το απόγευμα με της Τρίτης με ευθεία επίθεση στον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά

Ιωάννα Κουσκούση

Η Ιωάννα Κουσκούση το πήγε… ένα βήμα παραπέρα και για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα ακόμα, πλησίασε τον Νίκο Χαρδαλιά στο εστιατόριο που γευμάτιζε μαζί με την κόρη του Ιωάννα αλλά και  αστυνομικούς. Η Κουσκούση ζήτησε να βγάλει μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία. Αντί για την φωτογραφία όμως, η οξύθυμη «αντάρτισσα» του κορωνοϊού μπούγελωσε τον Νίκο Χαρδαλιά με ένα ποτήρι νερό. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση. Σε βάρος της  σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για εξύβριση και απειλή.

Ιωάννα Κουσκούση

Φυσικά μη φανταστείτε ότι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα αμίλητη. Το ρεσιτάλ συνεχίστηκε με την ίδια να ουρλιάζει ότι «οι υπουργοί έχουν καταστρέψει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες και τους φέρνουν εδώ για να γίνουμε όλοι… μουσουλμάνοι»!

Ιωάννα Κουσκούση

Ας θυμηθούμε εδώ τις καλύτερες στιγμές της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This