14-7-2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η πίεση θα είναι αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε προτού βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να αναμετράστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία, που θα σας βοηθήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί, όσο και να το θέλετε, δεν γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε όσα και αν σας τάζουν, αν δεν βλέπετε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση ,που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις, μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε ότι η ζωή είναι ωραία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούρασή σας είναι περισσότερο πνευματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα, που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες, που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλώς αλλάξτε την. Κάποιες φορές, η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ